Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajax profită în urma transferulului lui Eriksen la Inter! Câţi bani trebuie să primească olandezii de la Tottenham

Ajax profită în urma transferulului lui Eriksen la Inter! Câţi bani trebuie să primească olandezii de la Tottenham

Inter Milano

Comentarii

Christian Erisken a semnat marţi cu Inter Milano, italienii plătind 20 de milioane de euro pentru a îl lua pe danez încă din această iarnă. Totuşi, nu toţi banii vor rămâne la Tottenham.

Chiar dacă Eriksen a plecat de la Ajax în 2013, "lăncierii" au avut grijă să introducă o clauză în contractul fotbalistului, atunci când acesta a ajuns în Premier League. 

Ajax Amsterdam trebuie acum să primească 10% din transferul lui Christian Eriksen, adică 600.000 de euro. În 2013, Spurs a plătit pentru transferul danezului 12,45 milioane de euro. 

Eriksen a fost crescut în celebra acadamie a celor de la Ajax şi a jucat timp de trei ani pentre echipa mare a "lăncierilor", înainte de a pleca în Premier League. 

Christian Eriksen a semnat cu Inter Milano 

Internazionale Milano a oficializat, marţi, transferul mijlocaşului Christian Eriksen, adus de la Tottenham Hotspur. Internaţionalul danez a semnat un contract valabil patru ani şi jumătate cu "nerazzurrii" şi va avea un salariu stagional de zece milioane de euro. Internazionale Milano plăteşte 20 de milioane de euro pentru transferul lui Eriksen, care intrase în ultimele şase luni de contract cu Tottenham, iar gruparea londoneză risca să îl piardă gratis.

Afla mai multe despre: eriksentransfer eriksenajax 

viewscnt
Articole similare