Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajax se desparte de încă un jucător din echipa magică de anul trecut. Fotbalistul va ajunge în Serie A

Ajax se desparte de încă un jucător din echipa magică de anul trecut. Fotbalistul va ajunge în Serie A

Serie A

Comentarii

Sezonul trecut era titular în parcursul de excepţie avut de Ajax Amsterdam în UEFA Champions League, dar în stagiunea actuală a fost mai mult rezervă şi accidentările i-au pus probleme. Noussair Mazraoui (22 de ani) este aproape de transferul de la Ajax.

Internaţionalul marocan a jucat doar 13 meciuri în Eredivisie, fiind mai mult rezerva lui Sergino Dest, fotbalist care a "explodat" în acest sezon. Fundaşul dreapta a fost crescut în academia lui Ajax şi promovat în 2018 la prima echipă, dar simte că acum este momentul să plece, iar impresarul său îi caută echipă. 

AS Roma este clubul care îl monitorizează încă de anul trecut, însă în lupta pentru Mazraoui s-a înscris şi AC Milan, care caută o soluţie pentru banda dreaptă a terenului, acolo unde Stefano Pioli nu este mulţumit de prestaţiile lui Calabria şi Conti. În plus, avantajul lui Mazraoui îl reprezintă şi faptul că poate juca şi în banda stângă a apărării, dar şi la mijlocul terenului. 

În urmă cu un an, Ajax cerea pentru el 25 de milioane de euro, însă având în vedere scăderea de formă, cât şi contextul actual, fundaşul stânga ar putea fi transferat pentru aproximativ 12-13 milioane de euro, scrie presa din Italia. 

Afla mai multe despre: mazraouiac milanas romaajax 

viewscnt
Articole similare