Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajax - Sturm Graz. Cotă bună pentru o victorie facilă „lăncierilor”

Ajax - Sturm Graz. Cotă bună pentru o victorie facilă „lăncierilor”

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Ajax - Sturm Graz Liga Campionilor 25.07.2018. „Lăncierii” n-ar trebui să aibă vreo problemă în accederea din turul III preliminar al Champions League. Sturm Graz n-a impresionat niciodată în cupele europene.

Ponturi pariuri Ajax - Sturm Graz Liga Campionilor 25.07.2018

Vicecampioana Olandei este mare favorită în acest duel, deşi nu traversează cel mai bun moment. După ce a ratat titlul, Ajax a suferit multe schimbări. Au părăsit echipa jucători precum Justin Kluivert (AS Roma) şi Armin Younes (Napoli), dar în locul lor au venit Daley Blind (Manchester United), Dusan Tadic (Southampton), Hassane Bande (Mechelen) şi Zakaria Labyad. În total, lâncierii au cheltuit 42 de milioane de euro pe cei patru jucători. Lucrurile nu au arătat însă deloc bine în perioada de pregătire. Ajax a disputat şase meciuri în perioada de pregătire, în care a înregistrat trei înfrângeri, două remize şi o singură victorie: 0-1 cu Al Ahly, 7-0 cu VVSB, 1-3 cu Nordsjaelland, 1-1 cu FCSB, 1-3 cu Anderlecht şi 1-1 cu Wolverhampton.

Mii de transmisiuni live şi cote mari găseşti doar pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Ajax - Sturm Graz Liga Campionilor 25.07.2018

În meciurile oficiale, Ajax a înregistrat doar trei înfrângeri în 2018: 0-3 cu PSV, 2-3 cu Vitesse şi 1-2 cu Utrecht, în returul sezonului trecut din Eredivisie. Echipă cu patru trofee UEFA Champions League în palmares, Ajax nu a reuşit să impresioneze sezonul trecut, după ce în vara anului trecut a disputat finala UEFA Europa League. Batavii au intrat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dar au fost eliminaţi de Nice, după două remize (1-1 în deplasare, 2-2 pe teren propriu). Lăncierii au mers în playofful UEFA Europa League, unde a u dezamăgit din nou. Au fost eliminaţi de Rosenborg, după 0-1 în Norvegia şi 2-3 în Olanda. În grupele Champions League, Ajax nu a mai jucat din sezonul 2014-2015, iar ultima calificare în faza eliminatorie datează tocmai din 2003.

Ajax - Sturm Graz 1/1 @ 1.93

Afla mai multe despre: ajaxsturm grazliga campionilorponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare