Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajla Tomljanovic se teme de Simona Halep: ”Mă bântuie încă meciul de la Cincinatti!” Simona a învins-o de fiecare dată pe sportiva australiancă

Ajla Tomljanovic se teme de Simona Halep: ”Mă bântuie încă meciul de la Cincinatti!” Simona a învins-o de fiecare dată pe sportiva australiancă

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua miercuri, la ora 10.00, în turul doi la Australian Open, cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA.

Adversara Simonei Halep din turul 2 de la Australian Open se teme de confruntarea cu sportiva româncă. Ajla Tomljanovic a explicat într-o conferinţă de presă: ”Când întâlneşti o favorită la un Grand Slam ştii că nu e niciodată uşor. A fost în această situaţie de mai multe ori decât mine, are mai multe victorii. Ştiu că sunt outsideră, dar asta mă ajută. Sunt convinsă că am o şansă să câştig. Nu pun atât de multă presiune pe mine. Cu Simona am jucat de câteva ori şi nu am învins-o, dar mereu au fost meciuri strânse. Ştiu că dacă îmi execut planul de joc am o şansă să câştig. Tenisul este atât de deschis acum şi chiar şi ea ştie asta. Nu am nimic de pierdut. Meciul cu ea de la Cincinnati încă mă bântuie. Va trebui să gestionez bine momentele cheie. De asta ea e atât de sus de atâţia ani” a mărturisit Tomljanovici, sportivă pe care Halep a mai întâlnit-o de trei ori şi a învins-o de fiecare dată.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua miercuri, la ora 10.00, în turul doi la Australian Open, cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA. Meciul va avea loc pe arena Margaret Court şi va fi primul din sesiunea de seară.

Tot miercuri, în sesiunea de dimineaţă, în al doilea meci de pe Margaret Court Arena, Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, o va întâlni pe jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 9.

Afla mai multe despre: simona halepajla tomljanovic 

viewscnt
Articole similare