Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ajunge Messi la U Craiova?" VIDEO Răspunsul savuros dat de Gică Craioveanu. Ce spune despre plecarea starului argentinian de la Barca: "E clar!"

"Ajunge Messi la U Craiova?" VIDEO Răspunsul savuros dat de Gică Craioveanu. Ce spune despre plecarea starului argentinian de la Barca: "E clar!"

Lionel Messi

Comentarii

Lumea fotbalului pare zguiduită din temelii de ideea plecării lui Lionel Messi de la FC Barcelona. Gică Craioveanu a comentat situaţia încinsă de la Barca

Leo Messi era programat pentru testul de COVID-19 la club, însă argentinianul nu s-a prezentat şi nu pare să renunţe la ideea de a pleca de la formaţia catalană. Presa internaţională a lansat deja câteva informaţii care îl dau pe starul catalanilor la o altă echipă. Inter Milano şi Manchester City par în pole-position în acest moment.

Bun cunoscător al fotbalului spaniol, Gheorghe Craioveanu, fost jucător în La Liga la Real Sociedad, Getafe sau Villarreal a vorbit despre situaţia argentinianului şi a glumit atunci când a fost întrebat dacă Messi va ajunge în Bănie: "Poate în vacanţă sau poate vrea să te vadă pe tine, că altfel nu văd cum" a reacţionat "El Grande".

Referitor la plecarea lui Messi de la Barca, Craioveanu a explicat: " El a declarat că nu va veni. E foarte supărat, dar nu de anul ăsta, de ceva timp, de conducerea clubului. Înainte deschidea puţin portiţa, acum a deschis toată uşa. Deci e clar că va pleca" a mai spus Craioveanu.

Afla mai multe despre: leo messigică craioveanu 

viewscnt
Articole similare