Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajuns la 36 de ani, Romeo Surdu revine în fotbal. Cu ce echipă va semna fostul atacant al FCSB-ului

Ajuns la 36 de ani, Romeo Surdu revine în fotbal. Cu ce echipă va semna fostul atacant al FCSB-ului

Stranieri

Comentarii

În vârstă de 36 de ani, Romeo Surdu revine în fotbal, dar ca antrenor. Fostul atacant al FCSB-ului debutează în această meserie în Republica Moldova, la Milsami Orhei, echipă alături de care a luat titlul în 2015.

Romeo Surdu a renunţat la cariera de jucător şi caută să-şi facă un drum şi în cea de antrenor. Fostul atacant va semna cu Milsami Orhei, echipă unde este foarte apreciat după ce a jucat aici în două rânduri: ”Voi prelua echipa Milsami Orhei”, a confirmat Surdu pentru Monitorul Expres.

Romeo Surdu a jucat ultima oară pentru ACS SR Braşov, unde şi-a şi început cariera. A mai evoluat de-a lungul carierei la CFR Cluj, FCSB, Rapid, Apollon Limassol, ASA Târgu Mureş, Milsami, Molenbeek si Farul

Romeo Surdu va semna cu Milsami, unde a scris istorie

Prima aventura a lui Romeo Surdu la Milsami a început în vara lui 2014. Atunci, s-a despărţit de FC Braşov şi a plecat peste Prut. Surdu n-a avut probleme în a se impune ca titular şi a devenit unul dintre cei mai buni jucători din echipă. La finalul sezonului, Milsami Orhei a dat toate calculele peste cap şi a reuşit să câştige titlul în Republica Moldova, după o bătălie extrem de strânsă cu Dacia Chişinău şi Sheriff Tiraspol. Cele trei echipe au terminat la egalitate de puncte, fiecare câte 55, dar Milsami a fost avantajată de meciurile directe. A fost primul titlu din istoria lui Milsami Orhei şi singurul de până acum.

În vară, Surdu a încercat să se transfere prin LinkedIn

Rămas liber de contract după despărţirea de SSC Farul Constanţa, Romeo Surdu a stârnit amuzamentul tuturor, după ce şi-a căutat echipă pe site-ul LinkedIn, o platformă orientată pe business şi angajări. "Jucător liber. Joc pe toate poziţiile în atac", a precizat fotbalistul ajuns la 35 de ani. Până la urmă, a semnat atunci cu ACS SR Braşov, unde şi-a încheiat cariera.

Afla mai multe despre: romeo surduromeo surdu milsami orheiunde joaca romeo surdu 

viewscnt
Articole similare