Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajuns la 36 de ani, un jucător dat afară de Becali de la FCSB îşi continuă cariera la o echipă din Spania. Îl mai recunoşti?

Ajuns la 36 de ani, un jucător dat afară de Becali de la FCSB îşi continuă cariera la o echipă din Spania. Îl mai recunoşti?

FCSB

Comentarii

Ajuns la 36 de ani, Abel Gomez - fost mijlocaş la FCSB - a semnat cu o echipă care a promovat în liga a treia din Spania, Atletico Sanluqueno. În sezonul trecut, Abel Gomez a jucat la Murcia.

Cei de la Atlético Sanluqueno au anunţat cu mare fast că au reuşit să-l transfere pe Abel Gomez, informează andaluciainformacion.es. În vârstă de 36 de ani, mijlocaşul central urmează astfel să joace în liga a treia din Spania, acolo unde Atletico Sanluqueno a promovat la finalul sezonului trecut. Este cel mai experimentat jucător din lotul echipei andaluze.

Abel Gomez a jucat în 2009 la FCSB, care l-a cumpărat cu 200.000 de euro de la Murcia. Mijlocaşul spaniol a arătat că are calitate, dar Gigi Becali a început să-l critice după unele prestaţii mai slabe şi l-a lăsat să plece liber de contract.

Ulterior, a mai jucat la Xerez, Granada, Cordoba, Cadiz, Lorca şi din nou Murcia. Are 100 de meciuri în Primer Division, unde a marcat 6 goluri şi a reuşit 5 assist-uri.

Afla mai multe despre: abel gomezfcsbatletico sanluqueno 

viewscnt
Articole similare