Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajuns la 38 de ani, Stelian Stancu nu renunţă la fotbal. A semnat cu o echipă din Spania

Ajuns la 38 de ani, Stelian Stancu nu renunţă la fotbal. A semnat cu o echipă din Spania

Diverse

Comentarii

La 38 de ani, Stelian Stancu n-a renunţat la fotbal şi s-a transferat la o echipă din liga a cincea a Spaniei. Fostul fundaş dreapta al FSCB-ului a jucat ultima oară pentru Carmen Bucureşti, în liga a patra din România, echipă care între timp s-a desfiinţat.

Lui Stelian Stancu îi este greu să renunţe la cariera de jucător. Ajuns la 38 de ani, fostul fundaş dreapta al FCSB-ului s-a transferat acum în Spania. Stancu a semnat cu o echipă înfiinţată în 1931, dar care este foarte departe de fotbalul cu pretenţii. CF Nules este o echipă din Provincia Castellon şi ocupă penultimul loc în liga a cincea din Spania şi are şanse extrem de mici să se salveze.

Antrenor la CF Nules este un român, Codruţ Aioanei, care lucrează şi la grupele de juniori ale lui Villarreal. Aioanei a făcut şcoala de antrenori în Spania şi are inclusiv licenţa PRO.

Cine este Stelian Stancu

Născut în Tecuci, Stelian Stancu a debutat la seniori pentru Metalul Plopeni şi de acolo a fost transferat de Astra. A jucat ulterior pentru Sportul Studenţesc, FCSB, Poli Timişoara, FC Braşov, Khazar Lankaran, FCM Târgu Mureş, Clinceni, Baloteşti, Voinţa Crevedia şi Carmen Bucureşti, de unde a plecat în vara lui 2019.

Vârful carierei l-a atins la Poli Timişoara, în 2009, când era cotat la un milion de euro.

Afla mai multe despre: stelian stancu 

viewscnt
Articole similare