Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajunsă în cupele europene, Sepsi vrea să rămână acolo: ”De ce să nu le prindem şi la anul?”. Laszlo Dioszegi, detalii despre noul stadion | EXCLUSIV

Ajunsă în cupele europene, Sepsi vrea să rămână acolo: ”De ce să nu le prindem şi la anul?”. Laszlo Dioszegi, detalii despre noul stadion | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Într-un interviu exclusiv cu Telekom Sport, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a discutat despre noul stadion al echipei, obiectivele pentru noul sezon şu ultima partidă disputată, cu Chindia.

Sepsi a remizat cu Chindia în ultimul meci dinaintea returului din Conference League cu Spartak Trnava, scor 1-1, în faţa Chindiei. Băieţii lui Leo Grozavu au condus mai toată repriza secundă, dar s-au lăsat egalaţi pe final de meci, din pricina unei greşeli defensive.

Patronul echipei, Laszlo Dioszegi, a fost dezamăgit de rezultat, însă a înţeles că jucătorii erau obnosiţi, de la căldură şi de la programul încărcat de meciuri. Înaintea returului cu Trnava, finanţatroul lui Sepsi a recunoscut că speră la calificare, dar că este mândru că echipa sa a ajuns până aici.

Cupele europene nu erau un obietic pentru formaţia din Sfântu Gheorghe când aceasta a fost înfiinţată, acum 10 ani, însă acum că au prins gustul Conference League, Dioszegi vrea să continue să ajungă în Europa.

Ajunsă în cupele europene, Sepsi vrea să rămână acolo

”Dacă conduci cu 1-0 şi nu respecţi adversarul scorul se întoarce împotriva ta. E bine că măcar am scos un egal. Jucătorii noştri erau foarte obosiţi. Deja mi-e frică de ce o să fie joi, dacă acum suntem aşa obosiţi, în trei zile nu ştiu cum o să avem timp să ne recuperăm.

(n.r. Sună ciudat obosiţi în etapa a doua) Nu vreau eu să scuz jucătorii dar au fost 33 de grade. Meciul a fost slab, să recunoaştem. Avem atâta treabă până joi. NicI n-au putut să vină ceilalţi colegi. Lucrează din zori până noaptea.  E foarte mult de lucru ca să corespundă staidonul pentru un meci european.

Fierbe oraşul. Pentru ei e ocaize, poate, unică. E primul meci european şi nimeni nu s-a gândit vreodată că ajungem aici. După aia mai mult ca sigur cădem cu o echipă bună din Israel, dar nici acolo nu e jucat meciul. Dacă măcar un tur ne-am dus mai departe, e o bucurie enormă.

Fiecare meci câştigat au o primă. Noi locul 4-5-6 dacă prindem şi anul ăsta e bun. Dar dacă am prins cupele europene acum, de ce nu să nu prindem şi la anul? (n.r. despre venirea lui Reghecampf la Craiova) E o lovitură şi pentru FCSB. Reghe nu merge la FCSB, ci la o echipă concurentă, m-am mirat. E o lovitură, da!”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsi sf. gheorgheconference leaguechindia sepsi 

viewscnt
Articole similare