Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajutor de 50 de milioane de lire sterline din partea Premier League pentru cluburile de fotbal

Ajutor de 50 de milioane de lire sterline din partea Premier League pentru cluburile de fotbal

Fotbal

Comentarii

Cluburile afectate de coronovirus vor primi suport din partea Premier League în valoare de 50 de milioane de lire sterline în funcţie de pierderi şi de liga în care evoluează

Cluburile de fotbal din Anglia se află într-o situaţie financiară disperată după ce au raportat pierderi ale veniturilor între 25% şi 33% în funcţie de liga în care evoluează. Pierderile vor continua având în vedere că stadioanele în Anglia rămân în continuare fără spectatori. Multe dintre aceste cluburi din diviziile inferioare aveau un venit asigurat şi din organizare de evenimente. Odată cu instalarea carantinei în Anglia şi aceste venituri vor dispărea.

După mai multe luni de negocieri eşuate, se pare că în cele din urmă s-a ajuns la o înţelegere în privinţa banilor pe care echpele din Anglia i-ar putea primi din partea federaţiei. Pentru a accesa aceste fonduri, patronii cluburilor afectate de coronavirus au oligaţia de a demonstra cu acte că veniturile le-au fost afectate de pandemie.

Salariile multor jucători chiar şi din ligile inferioare din Anglia sunt uriaşe, astfel că multe dintre aceste cluburi nu îşi mai pot plăti jucătorii şi au ajuns în situaţii diperate pe care nu le mai pot gestiona.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare