Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajutor de la Dinamo | CSM s-a detaşat în fruntea clasamentului după înfrângerea lui HC Dobrogea Sud

Ajutor de la Dinamo | CSM s-a detaşat în fruntea clasamentului după înfrângerea lui HC Dobrogea Sud

Handbal

Comentarii

Calificată în premieră în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin, Dinamo a câştigat şi ultimul meci al anului din Liga Zimbrilor. Jucătorii lui Constantin Ştefan au învins-o fără drept de apel pe Dobrogea Sud Constanţa, scor 27-19.

Cu un meci mai puţin decât celelalte echipe, restanţa cu CSM Bucureşti, dinamoviştii ocupă în acest moment locul 7 în campionat, cu 24 de puncte. CSM este lider, cu 34 de puncte, urmată de Dobrogrea Sud, cu 4 puncte mai puţin, dar şi cu un meci în plus. Pentru dinamovişti urmează o partidă cu CSM duminică, în Cupa României.

Handbaliştii au urmărit cu sufletul la gură prestaţia echipei naţionale feminine la Campionatul European din Franţa şi le ţin pumnii fetelor înaintea meciului cu Rusia din semifinale. Cristina Neagu s-a accidentat grav în partida cu Ungaria din grupa principală II şi riscă să rateze întreg sezonul.

" Din păcate, aceste accidentări sunt foarte urâte pentru sportivi. Îmi pare rău pentru ea, sper să se recupereze foarte bine. A mai trecut peste accidentări şi a avut tăria să îşi revină şi să fie foarte bună. Sperăm să jucăm cele două meciuri, semifinala şi finala cu încredere. Nu avem nimic de pierdut. Cristina Neagu este o pierdere pentru că era principala marcatoare dar şi cu cele mai multe assist-uri în joc. Sper ca fetele să se mobilizeze şi să dea Dumnezeu ca fetele să se mobilizeze şi să jucăm pentru aur, asta însemnând să batem Rusia",  a declarat Constantin Ştefan, antrenorul lui Dinamo.

" Îmi pare foarte rău pentru Cristina. Cred că fără ea vor avea parte de un meci mult mai greu decât ar fi avut cu ea. Le doresc mult succes, le ţinem pumnii şi, de ce nu, să se întoarcă cu o medalie acasă, pentru că pot. Am văzut statisticile şi cred că este cea mai bună", a declarat Marius Mocanu, jucătorul lui HC Dobrogea Sud.

Afla mai multe despre: dinamodobrogea sudhandbal 

viewscnt
Articole similare