Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajutor nesperat pentru Rădoi. Nicolae Dică are informaţii din interior despre o adversară a României U21 de la EURO 2019: "Au o echipă bună"

Ajutor nesperat pentru Rădoi. Nicolae Dică are informaţii din interior despre o adversară a României U21 de la EURO 2019: "Au o echipă bună"

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul reprezentativei de tineret, poate fi ajutat cu scouting-ul adversarilor din grupele Campionatului European U21 de anul viitor, din Italia, chiar de către prietenul său, Nicolae Dică. La fel ca toţi oamenii de fotbal de până acum, Dică i-a încurajat pe "tricolorii" mici.

"Eu cred că trebuie să luăm ca un bonus acest Campionat European pentru că avem o generaţie bună. Ei trebuie să meargă cu încredere acolo şi să reuşească să scoată maximum din aceste jocuri. Trebuie să avem încredere, să îi încurajăm pe aceşti jucători, pe Mirel, staff-ul lui şi să meargă acolo cu încredere şi curaj", a spus antrenorul lui FCSB la o conferinţă de presă. 

Dică a dezvăluit că are informaţii din interior, de la naţionala Croaţiei, acolo unde joacă fratele lui Antonio Jakolis: "Într-adevăr vor avea adversari foarte puternici, vorbeam şi cu Jakolis de echipa Croaţiei, unde fratele lui joacă titular şi mi-a spus că au echipă bună, cu jucători care evoluează la echipe bune din Europa şi clar vor avea 3 meciuri în grupă cu echipe foarte puternice"

Marin Jakolis, fratele mai mic al lui Antonio, are 21 de ani şi joacă în prima ligă din Austria, la Admira Wacker. În 10 prezenţe la naţionala de U21 a marcat 5 goluri. Un amănunt important este faptul că pe site-ul transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Marin (1 milion de euro) este mai mare decât cea a jucătorului de la FCSB (800 de mii). 

Afla mai multe despre: nicolae dicaromania u21mirel radoiechipa nationalacampionatul europeanjakolis 

viewscnt
Articole similare