Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al doilea antrenor exclus de Gigi Becali pentru banca celor de la FCSB: "Cine e? Hai, mă!"

Al doilea antrenor exclus de Gigi Becali pentru banca celor de la FCSB: "Cine e? Hai, mă!"

FCSB

Comentarii

FCSB caută un nou antrenor, iar lista posibililor înlocuitori ai lui Edward Iordănescu se micşorează de la o zi la alta. Duminică, Gigi Becali a anunţat că nu vrea să lucreze cu Mirel Rădoi. Luni, finanţatorul a exclus categoric un nume.

FCSB caută antrenor. Pe cine nu ia în calcul Gigi Becali

Edi Iordănescu a părăsit "corabia", iar antrenorul şi Gigi Becali au aruncat vina unul pe altul. Luni, fiul fostului selecţioner a fost la baza echipei din Berceni şi le-a adresat ultimele cuvinte jucătorilor. 

În plină luptă cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova pentru primul loc în Liga 1, FCSB se vede nevoită să găsească rapid un nou antrenor, pentru a scăpa de dezavantajul de moment. 

Latifundiarul a fost întrebat dacă fostul tehnician al echipei din Berceni, Bogdan Argeş Vintilă, cel care a condus echipa între august 2019 şi iulie 2020, este o soluţie pentru locul vacant lăsat de Edi Iordănescu. Gigi Becali a răspuns ironic atunci când a auzit numele. 

"Ce Vintilă? Cine e Vintilă? Hai, mă! La ora asta nu ştiu. Nu pot să spun! (n.r. - când îl instalează pe următorul antrenor). Poate să fie azi, poate să fie în 30 de zile. Regulametul e cu 30 de zile. Dacă găsim un antrenor acum, repede, îl punem ca să nu îl supun unei presiuni, ca să nu îl expunem", a declarat Gigi Becali. 

Mai mult, el nu-şi mai doreşte ca următorul tehnician să emită pretenţiile pe care le-a avut Edi Iordănescu, după perioada în care a făcut un pas în spate de la echipă. 

"Niciodată în viaţă ta n-o să mai fie, da? Eu îţi pun clauză ţie, nu tu mie! Că eu sunt Becali şi îţi pun ţie eu. Pun eu clauze de acum! Sau salariu mai mic, ia, tată, banuţul, hai la revedere. Aşa fac eu de acum", a adăugat finanţatorul FCSB. 

Pentru Telekom Sport, Gigi Becali a dezvăluit că nu-l doreşte pe Mirel Rădoi, cel care şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, întrucât nu vrea să amestece familia şi fotbalul. 

La ce nume imposibil s-a gândit Gigi Becali pentru noul club după ce vinde FCSB: "Vor veni oamenii că zic că e Steaua"

Afla mai multe despre: antrenor fcsbedi iordanescu fcsbbogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare