Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al doilea fotbalist de bază eliminat de Şumudică! Antrenorul a confirmat ce s-a întâmplat la CFR Cluj: "Nu pot să accept lupta fizică între jucători"

Al doilea fotbalist de bază eliminat de Şumudică! Antrenorul a confirmat ce s-a întâmplat la CFR Cluj: "Nu pot să accept lupta fizică între jucători"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Şumudică, a luat încă o decizie drastică. L-a scos din antrenament pe Alexandru Chipciu, care a devenit agresiv la adresa unui coleg. Fotbalistul de bază poate fi exclus pentru următorul meci.

Marţi, de la 21:00, CFR Cluj va juca în cel mai dificil meci din acest sezon, împotriva celor de la Young Boys, în turul al treilea preliminar Champions League. Din lot ar putea lipsi Alexandru Chipciu, cel care a marcat golul calificării cu Banja Luka, în primul tur. 

Marius Şumudică, încă o decizie dură la CFR Cluj

La începutul sezonului, antrenorul l-a dat exemplu pe Mario Rondon, după ce au apărut disensiuni între cei doi. În cele din urmă, unul dintre cei mai utili jucători de la CFR Cluj a plecat de la echipă. 

Acum, un alt caz a apărut în lotul echipei ardelene. Alexandru Chipciu l-a supărat pe Marius Şumudică, iar cel din urmă a oferit detalii: "Eu nu generez conflicte cu jucătorii. Eu sunt un tip foarte maleabil şi eu n-am distrus niciodată cariera niciunui jucător, lăsându-l pe drumuri sau făcând ceva de genul ăsta, n-am intrat în conflicte cu nimeni. El (n.r. - Chipciu) s-a comportat de asemenea natură încât să fie eliminat, a trebuit să-l elimin din grup, nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept.

Ok, mai există insulte între jucători, clinciuri, mai există aşa, nu pot să accept lupta fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru şi, pentru un jucător, niciodată nu o să stric atmosfera din grup. Eu am luat o simplă decizie la momentul respectiv, l-am scos din antrenament", a anunţat antrenorul campioanei României. 

Ce s-a întâmplat cu Chipciu la CFR Cluj

Conform Looksport, fostul fotbalist al FCSB-ului a primit o minge în faţă şi a reacţionat violent la adresa portarului Otto Hindrich. Momentul a avut loc la antrenamentul echipei. 

Mijlocaşul nu va face parte din lotul campioanei României pentru primul meci cu Young Boys. 

 

Afla mai multe despre: cfr cluj young boysmarius sumudicacfr cluj marius sumudicaalexandru chipciu marius sumudica 

viewscnt
Articole similare