Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al Mawas şi Keyta s-au certat pentru a executa un penalty. Croitoru: ”Mă bucur că au personalitate şi îşi asumă” Ce a spus despre victoria cu Gaz Metan

Al Mawas şi Keyta s-au certat pentru a executa un penalty. Croitoru: ”Mă bucur că au personalitate şi îşi asumă” Ce a spus despre victoria cu Gaz Metan

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Pentru FC Botoşani au marcat Keyta '50 (penalti),  Al Mawas'69, iar pentru Gaz Metan a punctat Yuri '68.

Marius Croitoru, tehnicianul formaţiei moldave, s-a arătat deranjat din nou de vremea de afară, dar în acelaşi timp a avut cuvinte de laudă pentru jucătorii săi: ”Vedeţi în ce condiţii jucăm! Vremea asta ne defavorizează şi numai în zi de meci am norocul să ningă. De asta, cu atât mai mult sunt de admirat băieţii, pentru că încă rezistăm. Am mai dovedit şi în alte cazuri că avem puterea să revenim, dar mă bucur că am avut-o repede, ca să nu intrăm în criză de timp. Dacă probabil nu marcam aşa de repede, cu siguranţă meciul ar fi fost mult mai greu pentru noi” a mărturisit Croitoru.

Starul sirian, Mohamed al Mawas si Keyta s-au certat la penalty: ”Mă bucur că au personalitate şi că îşi asumă momentele dificile din meci, pentru că executarea unui penalti este un moment dificil. Dar avem o ierarhie, pe care trebuie să o respecte toată lumea, indiferent cum se numeşte jucătorul. Dacă am pus pe hârtie că execută Keyta primul, aşa va fi. În cazul în care hotărăsc ei doi să schimbe, este treaba lor, dar trebuie să îşi asume, şi Mawas că bate, şi Keyta că îl lasă”

Botoşaniul vrea în playoff: ”Trebuie să fim foarte bine ancoraţi în realitate. Aşa cum am câştigat, aşa se pot şi pierde punctele astea pe care le-am luat avans. De-asta trebuie să tratăm fiecare meci cu seriozitate maximă. Şi dacă, la final , calculele hârtiei spun că suntem calificaţi în playoff, ar fi extraordinar”

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Pentru FC Botoşani au marcat Keyta '50 (penalti),  Al Mawas'69, iar pentru Gaz Metan a punctat Yuri '68.

Afla mai multe despre: marius croitorual mawasfc botoşani 

viewscnt
Articole similare