Experiențe împreună.
You are here:

Al treilea român la Galatasaray după Cicâldău şi Moruţan. Turcii vor încă un tricolor: "Negocierile încep în curând"

Al treilea român la Galatasaray după Cicâldău şi Moruţan. Turcii vor încă un tricolor: "Negocierile încep în curând"

Stranieri

Comentarii

Presa din Turcia a anunţat că Galatasaray, care l-a luat deja pe Alexandru Cicâldău şi l-a pus pe lista de transferuri pe Olimpiu Moruţan, are încă o ţintă. Clubul din Istanbul e încântat de tinerii fotbalişti români şi l-ar dori şi pe jucătorul văzut drept unul dintre următorii lideri ai naţionalei României.

Fotbalul românesc a reuşit să vândă, din nou, un fotbalist în străinătate. Universitatea Craiova a încasat 6.5 milioane de euro, iar Gigi Becali ar urma să obţină cu câteva milioane în plus, dacă se va înţelege cu Galatasaray în privinţa mutării lui Olimpiu Moruţan. Totuşi, un şef al multiplei campioane din Super Lig a oferit o declaraţie care ar putea însemna sistarea negocierilor. 

Trei fotbalişti români pot face echipă la Galatasaray

Fatih Terim vrea să reconstruiască lotul pentru un proiect pe termen lung la Galatasaray, după ce clubul uriaş al Turciei a suferit în ultimii ani. Pe lângă Moruţan şi Cicâldău, ultimul transferat deja, Cim Bom Bom l-ar dori şi pe Radu Drăguşin. 

Informaţia a fost furnizată de publicaţia turcă Takvim.com.tr. Pentru moment, internaţionalul român U21 este o alternativă. Principala ţintă a turcilor este fundaşul central al lui Tottenham, Japhet Tanganga. 

"Radu Drăguşin e urmărit de scouterii echipei de doi ani. E de aşteptat ca oficialii lui Galatasaray să o contacteze pe Juventus. Negocierile pot începe în curând", susţie sursa citată. 

Radu Drăguşin a semnat, în aprilie, prelungirea contractului cu Juventus până în 2025. Pentru moment, apărătorul central are şanse minime să prindă un loc de titular la echipa din Torino, întrucât pe postul său sunt fotbalişti precum: Matthijs de Ligt, Merith Demiral, Leonardo Bonucci şi Daniele Rugani. 

Românul e cotat la 3 milioane de euro, conform Transfermarkt.de şi a impresionat în sezonul trecut, încă de la primele meciuri pentru fost campioană din Serie A. 

Agentul fotbalistului dorit de Fatih Terim la Galatasaray a anunţat ce îşi doreşte Radu Drăguşin. "Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte din Anglia, din Germania, dar el vrea să joace la Juventus. Dacă face tot posibilul, cred că în cele din urmă va juca la Juventus. Dacă va pleca, o va face ca să joace, dar el vrea să rămână la Juventus", a spus, în iunie, Florin Manea. 

 
 
 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...