Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al treilea transfer al Barcelonei în "era" Xavi. Fotbalistul vine din Premier League pe Camp Nou

Al treilea transfer al Barcelonei în "era" Xavi. Fotbalistul vine din Premier League pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona face al treilea transfer în "era" Xavi. Catalanii s-au înţeles cu Wolves pentru împrumutul lui Adama Traore (26 de ani) până în vară.

Al treilea transfer al Barcelonei în "era" Xavi. Fotbalistul vine din Premier League pe Camp Nou

Adama Traore, fotbalist crescut la celebra academie a Barcelonei - La Masia -, se întoarce pe Camp Nou. Sub formă de împrumut, de la Wolves, din Premier League. Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, a anunţat transferul lui Adam Traore la Barcelona, după ce presa din Spania a "lansat" primele informaţii despre mutare.

Astfel, Traore se va întoarce pe Camp Nou şi va juca pentru Barcelona împrumut până la vară, cu opţiune de cumpărare de 30 de milioane de euro plus bonusuri. Până în luna iunie, FC Barcelona va achita integral salariul lui Adama Traore, potrivit sursei citate. Prezentarea oficială a lui Adam Traore la FC Barcelona va avea loc, vineri, 28 ianuarie.

Adama Traore e, practic, înlocuitorul lui Ousmane Dembele (24 de ani), care va pleca până la finalul lunii de pe Camp Nou pentru ca Barcelona să nu-l piardă gratis în vară. Catalanii au o situaţie complicată cu jucătorii de benzi, având în vedere că Ansu Fati este accidentat.

Adama Traore, jucător format la academia Barcelonei, a plecat în 2015, la Aston Villa, pentru 10 milioane de euro. Între 2016 şi 2018 a jucat la Middlesbrough, apoi a ajuns la Wolves. În afara lui Traore, Barcelona i-a mai transferat în această iarnă pe Dani Alves (38 de ani, liber) şi Ferran Torres (21 de ani, Manchester City).

  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Adama Traore în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adama traorefc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare