Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alaba, gol superb în chiar primul său El Clasico. Cum a ales să-l felicite coechipierul său, Toni Kroos VIDEO

Alaba, gol superb în chiar primul său El Clasico. Cum a ales să-l felicite coechipierul său, Toni Kroos VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos l-a felicitat pe David Alaba, după ce acesta a marcat un gol superb în El Clasico.

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), rivala FC Barcelona, în etapa a X-a a campionatului spaniol LaLiga.

Fundaşul David Alaba a marcat cu un şut spectaculos de pe partea stângă, în minutul 32. Acesta a fost prima reuşită a jucătorului austriac în tricoul madrilenilor, pe care-l poartă de vara trecută. Imediat după meci, Toni Kroos, unul dintre cei mai importanţi jucători ai madrilenilor, a ales să-şi felicite public coechipierul printr-un mesaj spectaculos pe Twitter: ”Alabooom” a scris germanul, într-un joc de cuvinte inspirat între numele austriacului şi maniera superbă în care acesta a marcat în El Clasico.

 

 

Lucas Vazquez a dublat avantajul oaspeţilor, în minutul 90+4, după ce a împins în poartă balonul respins în faţă de Ter Stegen, în urma unui şut al lui Asensio. În minutul 90+7, Kun Aguero a marcat golul de onoare al gazdelor, reluând balonul în poartă după o centrare pe jos a lui Sergino Dest, de pe partea dreaptă. Şi Aguero a fost la primul gol pentru noua lui echipă, FC Barcelona

Vezi aici execuţia lui David Alaba



Real este pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla şi Real Socedad, de pe lcourile 2-3. Toate aceste echipe au jucat câte nouă meciuri.

Osasuna este pe locul 4, cu 18 puncte, iar Atletico Madrid, pe locul 5, cu 17 puncte, dar cu două jocuri mai puţin.

FC Barcelona este pe locul 8, cu 15 puncte, acumulate tot din nouă partide.

Afla mai multe despre: david alabatoni kroosreal madridel clasico 

viewscnt
Articole similare