Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la Barcelona! Catalanii, minţiţi de propriul fotbalist? Pleacă gratis de pe Camp Nou

Alarmă la Barcelona! Catalanii, minţiţi de propriul fotbalist? Pleacă gratis de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are de rezolvat o situaţie dificilă cu Ousmane Dembele (23 de ani), unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria clubului. Fotbalistul rămâne fără contract în vara lui 2022 şi, pentru moment, părţile nu ajuns la un acord pentru prelungire, iar şefii de pe Camp Nou au mari dubii în privinţa agentului său.

Alarmă la Barcelona! Catalanii, minţiţi de propriul fotbalist? Dembele, gratis spre Liverpool

Considerat unul dintre jucătorii de mare viitor pentru Barcelona, mai ales după plecarea lui Messi, Ousmane Dembele poate părăsi la rândul său formaţia de pe Camp Nou. Mundo Deportivo scrie că deşi Dembele i-a transmis lui Laporta că vrea să continue şi să semneze o nouă înţelegere cu gruparea blaugrana, clubul crede că agentul lucrează pe la spatele lor.

Potrivit sursei citate, şefii Barcelonei cred că agentul lui Dembele îl propune deja pe francez la mai multe cluburi, gratis, în vara lui 2022 când rămâne fără contractul cu echipa blaugrana. Tot Mundo Deportivo scrie că Jurgen Klopp îl place foarte mult pe Dembele, pe care l-ar dori pe Anfield, iar conducătorii "Cormoranilor" şi-au făcut deja un plan pentru semnarea fotbalistului vara viitoare, gratis.

Barcelona a plătit 115 milioane de euro pentru transferul lui Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund, dar fotbalistul nu s-a ridicat pentru moment la înălţimea preţului plătit pentru el, asta şi datorită faptului că a fost măcinat de multe accidentări. Dembele a strâns 118 meciuri, 30 de goluri şi 21 de pase de gol pentru FC Barcelona.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ousmane Dembele în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dembelebarcelonacontractdubiiliverpool 

viewscnt
Articole similare