Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la Barcelona! Dembele s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul naţionalei Franţei de la EURO. Cât ar putea lipsi

Alarmă la Barcelona! Dembele s-a accidentat şi a părăsit cantonamentul naţionalei Franţei de la EURO. Cât ar putea lipsi

FC Barcelona

Comentarii

Atacantul Ousmane Dembele, accidentat în meciul cu Ungaria, nu va mai evolua la această ediţie a Euro-2020 şi va părăsi cantonamentul Franţei, informează lequipe.fr.

Iniţial, el a fost considerat indsponibil doar pentru meciul cu Portugalia, de miercuri, însă controlul efectuat a relevat o accidentare mai gravă, care presupune cel puţin o pauză de trei săptămâni pentru jucătorul FC Barcelona.

La meciul cu Ungaria de sâmbătă (1-1), Dembele a fost victima unei "lovituri la tendonul unui genunchi", conform selecţionerului Didier Deschamps.

Jucătorul FC Barcelona a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Rabiot şi a rezistat doar o jumătate de oră pe teren, fiind înlocuit de Lamer, în minutul 87.

Franţa este lider în clasamentul Grupei F după două etape, cu patru puncte. Germania şi Portugalia urmează în clasament, cu câte trei puncte, iar Ungaria ocupă locul 4, cu un punct.

Afla mai multe despre: ousmane dembeleaccidentareeuro 2020frantabarcelona 

viewscnt
Articole similare