Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la FCSB! Budescu e cel mai bun, dar are cea mai mică clauză de reziliere. Pentru ce sumă poate pleca

Alarmă la FCSB! Budescu e cel mai bun, dar are cea mai mică clauză de reziliere. Pentru ce sumă poate pleca

Superliga

Comentarii

FCSB a demarat negocierile cu Constantin Budescu pentru a-i oferi un nou contract, în care să fie stipulată o nouă clauză de reziliere, anunţă Gazeta Sporturilor.

Mijlocaşul considerat de specialişti cel mai bun jucător din Liga 1 şi considerat de colegi principalul atu al echipei în lupta pentru titlu are o clauză de reziliere de doar 3 milioane de euro, mult sub jucători precum Florinel Coman, Dragoş Nedelcu, Florin Tănase sau Dennis Man.

Clauza de reziliere de 3 milioane de euro a reprezeintat o condiţie pusă de Budescu în momentul în care a acceptat să semneze cu FCSB, însă acum oficialii vicecampioanei speră să-l convingă să renunţe la ea, în condiţiile în care de transferul său s-au arătat interesate recent echipe din Golf şi din Rusia.

Astfel, Becali e dispus să-i ofere starului său o creştere consistentă a salariului, iar Budescu ar putea ajunge să încaseze 30.000 de euro pe lună la FCSB. Există însă şi varianta ca salariul mijlocaşului să rămână tot de 20.000 de euro, iar Budescu să aibă parte de un bonus mai mare la începutul fiecărui sezon sau să primească un procent din suma încasată de FCSB în cazul unui transfer.

11 goluri şi 11 pase decisive a reuşit Budescu pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: budescufcsbcontractclauza 

viewscnt
Articole similare