Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la FCSB! Două oferte fabuloase pentru omul care ţine echipa în viaţă! Becali îşi poate pierde bijuteria la finalul campionatului

Alarmă la FCSB! Două oferte fabuloase pentru omul care ţine echipa în viaţă! Becali îşi poate pierde bijuteria la finalul campionatului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali se mândreşte că are fotbalişti pe care îi va vinde pe zeci de milioane de euro, dar puştii minune au dezamăgit crunt în acest sezon. Omul care a ţinut-o pe FCSB în spate în ultima perioadă e gata să plece la finalul campionatului.

Constantin Budescu se află la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, iar forma excelentă arătată la FCSB atât în meciurile din Liga I cât şi în Europa League i-ar putea aduce un transfer important în străinătate.

De asta se teme cel mai tare şi Gigi Becali, care ar putea să-şi piardă cel mai bun jucător pe o sumă mică. Budescu are o clauză de reziliere de trei milioane de euro şi are pe masă două oferte concrete. Una e din Turcia, iar cealaltă vine din Arabia Saudită.

Cea mai ”ameninţătoare” pare să vină din Turcia, acolo unde lui Budescu îi este promis un salariu de 600.000 de euro pe sezon, cifră pe care Becali nu o poate suporta la FCSB. Rămâne de văzut dacă patronul roş-albaştrilor va reuşi să-l convingă pe Budescu să rămână şi în sezonul viitor, iar cel mai bun mod de a-şi păstra ”bijuteria” este câştigarea titlului şi participarea în Liga Campionilor.

În cazul în care FCSB va rata, din nou, campionatul, atunci Budescu ar putea da curs ofertei din Turcia.

Afla mai multe despre: fcsbtransferbudesculiga i 

viewscnt
Articole similare