Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la FCSB! Probleme serioase pentru Teja înaintea meciului cu CFR: clujenii n-au pierdut niciodată acasă când s-a întâmplat asta

Alarmă la FCSB! Probleme serioase pentru Teja înaintea meciului cu CFR: clujenii n-au pierdut niciodată acasă când s-a întâmplat asta

FCSB

Comentarii

Duminică seară în direct pe Telekom Sport va avea loc prima finală a campionatului. Duel din play-off dintre CFR Cluj şi FCSB. Partida va începe la 20:30, iar cine va câştiga va termina runda pe prima poziţie a clasamentului.

Pentru că este un meci extrem de important, Comisia Centrală a Arbitrilor, a decis să meargă pe mâna lui Istvan Kovacs. Şi asta după ce Ovidiu Haţegan, cel mai bun arbitru român al momentului e suspendat şi nu poate primi delegări în L1.

Pe teren propriu, clujenii au 6 victorii şi 7 remize cu Kovacs la centru. Dacă CFR e imbatabilă atunci când evoluează acasă şi este arbitrată de Istvan, aşa cum va fi şi duminică, FCSB a trăit adevărate coşmaruri pe teren străin cu el la centru: 11 meciuri, dintre care a pierdut aproape jumătate, nu mai puţin de cinci! 

Conform GSP, pentru Istvan va fi cel de-al 16-lea meci din actualul sezon de L1. Iar jucătorii celor două echipe trebuie să fie extrem de atenţi pentru că până acum a acordat cinci cartonaşe roşii şi cinci lovituri de la 11 metri!Pe CFR a condus-o de 22 de ori: 11 victorii, 10 remize şi o singură înfrângere: 1-2 cu CSU Craiova în 2017.

Afla mai multe despre: kovacs 

viewscnt
Articole similare