Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la Inter înainte de marele derby cu AC Milan! Încă un jucător are coronavirus

Alarmă la Inter înainte de marele derby cu AC Milan! Încă un jucător are coronavirus

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano are mari probleme de efectiv înainte de Derby della Madonnina. "Nerzzurrii" au ajuns la şase cazuri de coronavirus la echipă, iar meciul cu Milan este programat să se joace pe 17 octombrie.

Inter a emis un comunicat prin care a anunţat că încă un fotbalist din lotul lui Antonio Conte este infectat cu coronavirus. În total, este al şaselea jucător de la gruparea lombardă care este testat pozitiv în ultima săptămână. 

"FC Internazionale Milano anunţă că Ashley Young a fost testat pozitiv la COVID-19 în urma testelor efectuate ieri la Appiano Gentile. Jucătorul englez se află deja în izolare la domiciliu", anunţă clubul italian. 

Pe lângă Young, şi portarul român Ionuţ Radu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Alte nume grele din lotul lui Inter se confruntă cu acest virus: Radja Nainggolan, Roberto Gagliardini, dar şi fundaşii centrali Bastoni şi Skriniar. Astfel, Inter are mari probleme în zona defensivă înainte de derby-ul cu Milan, care va fi în direct, la Telekom Sport, sâmbăta viitoare. 

De cealaltă parte, Milan a primit o veste excelentă. Zlatan Ibrahimovic s-a vindecat de coronavirus şi este apt pentru meciul cu Inter. "Rossonerii" au doar doi jucători infectaţi, însă ambii sunt fundaşi centrali: Leo Duarte şi Matteo Gabbia. 

În centrul apărării, Milan se poate baza doar pe danezul Simon Kjaer şi pe căpitanul Alessio Romagnoli, revenit recent la antrenamente după ce a suferit o accidentare la finalul sezonului trecut. 

Afla mai multe despre: ashley youngintercoronavirus 

viewscnt
Articole similare