Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă pentru Dinamo! Mattia Montini poate ajunge la U Craiova. Italianul a recunoscut: "Sunt deschis oricărei oferte"

Alarmă pentru Dinamo! Mattia Montini poate ajunge la U Craiova. Italianul a recunoscut: "Sunt deschis oricărei oferte"

Superliga

Comentarii

Viitorul lui Mattia Montini e incert. Dinamo încă nu i-a oferit prelungirea contractului, iar atacantul italian recunoaşte că e deschis oricărei propuneri, chiar şi din Liga 1.

U Craiova încearcă să profite, după ce contractul lui Montini cu Dinamo va expira la finalul acestui sezon. Oltenii îl doresc în atac, dar Florin Prunea a susţinut că italianului i se va propune prelungirea înţelegerii. 

Totuşi, Montini a susţinut că ia în calcul şi o altă ofertă: „Nu mi s-a propus prelungirea contractului. Am vorbit şi cu antrenorul, ne-am conversat zilele trecute în italiană, mi-a zis că voi avea şanse să joc. Mi-a spus că toţi vom porni de la zero şi va oferi posibilitatea fiecărui fotbalist să arate ce poate. N-am vorbit mult de situaţia mea. El mă vrea, OK, trebuie să mă vrea şi conducerea. Este posibil să continuu, este posibil să plec, ţi-am mai zis, sunt deschis oricărei oferte. Mai întâi, stai să vină o ofertă, momentan nu e nimic pe radar. Iau în calcul orice propunere”, a spus Mattia Montini, pentru Gazeta Sporturilor. 

„Da, bineînţeles. Şi dacă, să zicem, de exemplu, îmi oferă Chindia Târgovişte un acord, din politeţe o să stau de vorbă, nu sunt cu nasul pe sus. Îţi ziceam un exemplu. Dacă Dinamo mă va suna, voi fi dispus să vorbim, aş fi fericit să continuu. Am încredere în mine, simt că pot face lucruri bune pentru banii care mi se oferă. În România, cred că pot juca la nivelul de sus în campionat”.

„Îmi place Dinamo, mă simt bine, suporterii sunt fantastici, dar trebuie să iau în calcul şi banii. Ca orice om, vreau să am o familie, să-mi iau un apartament, nu mai sunt un adolescent, pentru asta e nevoie de bani”, a mai spus atacantul "câinilor". 

U Craiova doreşte să transfere de la Dinamo

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a luat primele decizii importante, înainte de finalul sezonului. U Craiova s-a despărţit de trei fotbalişti din apărare, iar oltenii doresc întărirea lotului, pentru sezonul următor, în care obiectivul e cucerirea titlului sau a Cupei României.

Primul nume apărut pe lista oltenilor este cel al lui Mattia Montini, iar, în plus, italianul ar putea ajunge liber de contract pe „Ion Oblemenco”. Se pare că U Craiova a făcut primul pas în privinţa transferului şi l-a contactat pe fotbalistul lui Dinamo.

 

Afla mai multe despre: mattia montinidinamou craiova 

viewscnt
Articole similare