Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albanezul care a făcut istorie pentru Steaua a ajuns antrenor secund în Germania. Cu cine a semnat Albert Duro

Albanezul care a făcut istorie pentru Steaua a ajuns antrenor secund în Germania. Cu cine a semnat Albert Durogalerie foto

Campionate

Comentarii

Albert Duro, jucător de bază la Steaua la finalul anilor '90 şi începutul anilor 2000, a ajuns antrenor secund în ligile de amatori din Germania. Fostul jucător albanez s-a stabilit Nurnberg, unde soţia sa a primit un post de medic.

Albert Duro (39 de ani) a jucat la Steaua în perioada 1998-2000 şi era atunci unul dintre puţinii străini din fotbalul românesc. Fundaş central de meserie, Duro se evidenţia mai ales prin răutatea şi duritatea intrărilor pe care le avea, motiv pentru care a fost apreciat de suporteri. După ce s-a despărţit de Steaua, a mai jucat pentru Dinamo Tirana, Progresul Bucureşti, KS Tirana, Teuta Durres şi Besa Kavaje.

S-a retras din fotbal la doar 30 de ani şi ulterior s-a stabilit în Germania, în Nurnberg, unde soţia sa este medic. A renunţat la pletele care l-au făcut celebru, s-a apucat de cursuri de antrenorat şi în prezent deţine licenţa UEFA A. Acum, are şansa să practice noua meserie.



Potrivit fussballn.de, Albert Duro a devenit antrenor secund la TV Glaishammer, o echipă de amatori din Nurnberg, care joacă în ligile inferioare ale Germaniei. Fostul jucător albanez îl va ajuta pe principalul Adrian Buortesch, dar va fi şi antrenor la echipa a doua a clubului. Nemţii sunt încântaţi de mutarea pe care au făcut-o.



”Albert este un tip minunat. Vorbeşte fluent limba română, dar înţelege şi germana, dar mai ales are ochi pentru fotbal”, spune Adrian Buortesch, antrenor principal la TV Glaishammer.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: albert durosteauatv glaishammer 

viewscnt
Articole similare