Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albion Rrahmani a vrut să se lase de fotbal! ”Nu am mai venit la antrenamente”. Ce antrenor i-a salvat cariera

Albion Rrahmani a vrut să se lase de fotbal! ”Nu am mai venit la antrenamente”. Ce antrenor i-a salvat carieragalerie foto

Fotbal

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din Superligă, iar echipe importante ale Europei au început să-l monitorizeze cu atenţie.

În acest sezon de Superligă, Albion Rrahmani a marcat 13 goluri în 15 partide, fiind depăşit doar de cei doi jucători de la FCSB, Florinel Coman şi Darius Olaru, cu câte 14 goluri.

  • Albion Rrahmani a fost convocat în naţionala statului Kosovo pentru partidele amicale din luna martie, cu Armenia şi Ungaria.

Albion Rrahmani a vrut să se lase!

Cu toate acestea, nu a fost deloc uşor drumul său către fotbalul profesionist. A vrut să renunţe la fotbal, la doar 19 ani, nemulţumit de faptul că nu îşi putea ajuta familia din punct de vedere financiar.

Totuşi, a existat un antrenor la FK Minatori, pe nume Faruk Statovci, care a crezut foarte mult în talentul său şi a făcut orice pentru a-l întoarce în iarbă.

La patru ani distanţă, Rrahmani este unul dintre golgheterii Superligii României, joacă în naţionala statului Kosovo şi se vorbeşte că s-ar afla în vederile mai multor formaţii din Europa, în frunte cu Aston Villa.

Am decis să renunţ la fotbal. A fost foarte dureros pentru mine. Salariul pe care îl aveam la Minatori era de 100 de euro. Atât se putea.

După ce am lipsit de la antrenamente, Faruk Statovci l-a sunat pe tatăl meu şi l-a întrebat: `De ce nu vine băiatul?`. Tata i-a spus că salariul este prea mic. Acesta i-a răspuns: `Îţi mai dau 50 de euro din buzunarul meu, doar adu-l pe băiat`.

Îl salut şi îi mulţumesc antrenorului Faruk Statovci, pentru că dacă nu ar fi fost el, eu nu aş fi ajuns aici. Aceste succese cu siguranţă i se datorează şi lui”, a declarat Albion Rrahmani, într-un interviu acordat în ţara natală.

Afla mai multe despre: albion rrahmanifaruk statovcikosovo 

viewscnt
Articole similare