Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albu a pus tunurile pe arbitraj: ”Doar aşa ne puteau bate, doar aşa puteau să ne oprească!”

Albu a pus tunurile pe arbitraj: ”Doar aşa ne puteau bate, doar aşa puteau să ne oprească!”

Rapid

Comentarii

CS Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Rapid, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1 şi gazdele au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză.

Au marcat: Albu ’15 / Markovic ’83, Koljic ‘90+1. În minutul 43, de la Rapid a fost eliminat Claudiu Belu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Marcatorul giuleştenilor a explicat după meci: ”Nu mă aşteptam sincer, dacă jucam 11 la 11, nu ştiu dacă aveau o ocazie clară, se pare că doar aşa puteam să pierdem, să-i ajute arbitrii, pentru că primul galbem la Belu nici nu a fost. Doar aşa puteau să ne oprească.

La golul doi a fost fault, două faulturi în aceeaşi fază şi nu a dat şi am luat gol, dar asta este, nu sunt eu în măsură să vorbesc, dar nu se mai poate, nu se poate aşa ceva.

Mai ales cu echipele de tradiţie...le tratam ca un derby, s-a văzut şi în tribună, nu ştiu dacă s-a auzit galeria adversă, s-au auzit doar ai nostri, le multumim...păcat că nu am putut sa le facem o surpriza in seara asta”

 Întrebat legat de neconvocarea sa la naţională, Albu a spus: ”Sincer ma asteptam sa fiu convocat, dar asta este m-a ambitionat sa trag mai mult la antrenamente si sper sa fiu convocat data viitoare” a spus Albu, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: albu 

viewscnt
Articole similare