Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alege dintre două cluburi! Investitorul surpriză în fotbalul românesc vine din străinătate: "Nu vorbesc până nu semnăm". Când se poate schimba conducerea echipei

Alege dintre două cluburi! Investitorul surpriză în fotbalul românesc vine din străinătate: "Nu vorbesc până nu semnăm". Când se poate schimba conducerea echipei

Superliga

Comentarii

Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani, Nati Meir, anunţă că se află pe finalul rundelor de negocieri cu reprezentanţi ai unor cluburi din fotbalul românesc. Israelianul a anunţat că pe lista sa sunt două cluburi acum, după ce altele două s-au retras.

Investitorul din străinătate, Nati Meir, anunţ de ultim moment: "Nu vorbesc până nu semnăm"

După venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo Bucureşti, încă un străin se pregăteşte să ajungă în conducerea unui club din România. Nati Meir, cel care în ultimele săptămâni s-a arătat dispus să investească în fotbalul autohton, a primit răspunsuri concrete şi analizează oportunităţile pe care le are. 

La început au fost patru cluburi interesate de banii săi, "două din Liga 1 şi două din Liga 2", iar acum lista s-a restrâns. El a dat asigurări că nu a dispărut, că interesul său e real şi că peste două săptămâni ar putea bate palma, în Isarel, cu reprezentanţii unui club. 

Până atunci, s-a cerut discreţie din partea aleşilor echipelor din România. 

"Eu nu am dispărut. Am primit ordin de la două echipe de fotbal din România să nu vorbesc până nu semnăm. În două săptămâni ne vedem în Israel şi sper să fie ok", a transmis Nati Meir pe pagina de Facebook. 

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, omul de afaceri a exclus varianta de a ajunge la Dinamo, care se află în insolvenţă şi nu se mai poate baza deloc pe acţionarul majoritar, Pablo Cortacero. 

”Mitică Dragomir m-a trimis la Dinamo, dar acolo n-ai cu cine să vorbeşti”, ne-a mai spus omul de afaceri.

Cum vrea Nati Meir să conducă echipa din România dacă va cumpăra

Condamnat în 2014 la 7 ani de închisoare cu executare, în România, după ce a fost acuzat că a înşelat mai multe persoane, Nati Meir a plecat în Israel, fiind eliberat condiţionat în 2016. 

Nu ar fi prima oară când Nati Meir se implică în fotbalul românesc, după ce s-a zvonit că ar fi fost interesat să cumpere Rapid sau Steaua: "Legat de fotbal, am avut o echipă în care am investit bani mulţi. Este vorba despre Laminorul Roman, în perioada 2000-2002". 

În cazul în care va reuşi să cumpere un club din România acum, omul de afaceri plănuieşte să gestioneze totul din Israel, întrucât nu doreşte să mai revină în România. 

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: romanianati meirclub romanianati meir investitor 

viewscnt
Articole similare