Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alegeri FRF. Cum s-au schimbat cotele la pariuri faţă de acum o lună. Câţi bani poţi câştiga dacă pariezi pe Lupescu!

Alegeri FRF. Cum s-au schimbat cotele la pariuri faţă de acum o lună. Câţi bani poţi câştiga dacă pariezi pe Lupescu!galerie foto

FRF

Comentarii

Pe 18 aprilie, fotbalul românesc îşi va afla conducătorul pentru următorii patru ani. Au luat startul patru candidaţi - Burleanu, Lupescu, Puşcaş şi Ilie Drăgan, dar doar primii trei au şanse reale. De altfel, Ilie Drăgan nu şi-a făcut prea multă campanie şi a declarat că scopul său este, de fapt, să ajungă preşedinte la AMFB.

Lupta pentru şefia FRF se joacă şi la casele de pariuri online din România. eForuna oferă cote generoase pentru candidaţi. Interesant este că multiplicatorul oferit pentru ca Ionuţ Lupescu să câştige au scăzut faţă de momentul în care bookmakerii au publicat oferta, 15 martie.

Alegeri FRF: Au ramăs în cursă patru candidaţi!

Ce se întâmplă mai exact miercuri? În cadrul Adunării Generale, membrii afiliaţi ai FRF vor vota noul preşedinte al organizaţiei. Răzvan Burleanu, actualul preşedinte FRF, n-a ratat ocazia şi se număra printre candidaţii pentru alegerile de miercuri. Ionuţ Lupescu, membru al “Generaţiei de Aur”, care a lurcat la UEFA până în momentul campaniei electorale, speră şi el la câştigarea preşedinţiei. Lupta se va da doar între cei doi, întrucât sunt principalii favoriţi la alegerile de miercuri.

În urmă cu patru ani, Gică Popescu, vâzut drep principalul favorit a fost arestat înainte de alegerile FRF. Din cauza ieşirii din cursă a fostului căpitan al naţionalei României, Răzvan Burleanu a avut cale liberă spre câştigarea alegerilor, ceea ce s-a şi întâmplat. Tot în urmă cu patru ani, Marcel Puşcaş a fost eliminat în primul tur de scrutin. El candidează încă o dată pentru acest post. Ilie Drăgan este cel mai slab cotat în această cursă. A mai fost şi un al cincilea candidat pentru alegerile din 2018. Sorin Răducanu a fost eliminat din cursă pentru că nu avea cele cinci adeziuni din partea unor membri afiliaţi.

Alegeri FRF – Lupescu este favorit

La eFortuna sunt disponibile cote pentru alegerile de miercuri. Dacă Marcel Puscaş este văzut ca având şanse mici la câştigarea şefiei FRF, cu o cotă de 40.00, Bookmakerii nici măcar nu oferă cote pentru un triumf al lui Ilie Drăgan, care, probabil, nu va obţine niciun vot, candidând de formă...

Ionuţ Lupescu are prima şansă la câştigarea alegerilor, cu o cota de 1.50, aflată în scădere faţă de data de 15 aprilie, atunci când eFortuna a realizat cotele la pariuri. Printre obiectivele acestuia în cazul în care va fi ales în funcţie se numără un plan de dezvoltare a fotbalului romanesc pentru următorii 10 ani şi crearea unui comitet strategic pentru fotbal. De partea cealaltă, Razvan Burleanu porneşte cu a doua şansa, având o cotă de 2.40. Cota lui a crescut faţă de momentul în care bookmakerii au postat oferta, în urmă cu aproximativ o lună. 

Cotele în 16 martie

Cotele cu o zi înainte de alegeri:

Răzvan Burleanu

În vârstă de 33 de ani, Răzvan Burleanu este preşedintele în exerciţiu al FRF. Acesta a câştigat alegerile din 2014 în mod total surprinzător, după ce înainte de alegeri Gică Popescu era văzut drept mare favorit să-l înlocuiască pe Mircea Sandu la Casa Fotbalului. Răzvan Burleanu este fiul lui Gheorghe Bulreanu, fost jucător la FCM Bacău, însă nu a urmat o carieră în sport. A practicat fotbalul în paralel cu arbitrajul doar până la vârsta de 19 ani, când a renunţat la sport pentru a urma cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA.

Ionuţ Lupescu

Component al Generaţiei de Aur a fotbalului Românesc, Ionuţ Lupescu (49 de ani) a strâns 74 de prezenţe sub tricolor, în perioada 1988-2000. Lupescu a reprezentat România la patru turnee finale (CM 90, CM 94, Euro 1996 şi Euro 2000) şi a avut o carieră impresionantă ca fotbalist, atât în ţară, cât şi în străinătate. După retragere, Lupescu a cochetat cu meseria de antrenor, după care în 2005 a intrat în administraţie, iar până în 2011 a deţinut funcţia de director general al FRF. În ultimii şapte ani Kaiserul a lucrat la UEFA, unde a devenit director al Comisiei Tehnice a forului european, funcţie la care a renunţat în 2018 pentru a putea candida la şefia FRF.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alegeri frfcote pariuriionut lupescurazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare