Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. FOTO | Ghiţă Mureşan i-a surprins pe angajaţii unei ambasade a României: ”Felicitări pentru spiritul civic!”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. FOTO | Ghiţă Mureşan i-a surprins pe angajaţii unei ambasade a României: ”Felicitări pentru spiritul civic!”galerie foto

Diverse

Comentarii

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Singurul român care a evoluat în NBA, Ghiţă Mureşan, a votat la Washington, la Ambasada României în SUA, pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

”Ghiţă Mureşan a votat la Secţia de votare din Washington DC deschisă la Ambasada României. Felicitări pentru spiritul civic!”, anunţă ambasada pe pagina de Facebook, postând şi o imagine cu ”Big” Ghiţă alături de urna de vot.

Votul în cadrul celor 835 de secţii organizate în străinătate a început vineri, 22 noiembrie, iar cetăţenii români din străinătate pot în continuare să îşi exercite dreptul de vot la acest scrutin şi duminică, în intervalul 7.00-21.00.

Românii îşi aleg astăzi preşedintele pentru următorii cinci ani. În turul 2 au intrat Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Afla mai multe despre: ghita muresan 

viewscnt
Articole similare