Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aleix Garcia: ”Trăim într-un dezastru financiar!” Starul lui Dinamo s-a destăinuit în presa belgiană

Aleix Garcia: ”Trăim într-un dezastru financiar!” Starul lui Dinamo s-a destăinuit în presa belgiană

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul lui Dinamo, Aleix Garcia, a vorbit pentru presa belgiană despre experienţa pe care o traversează în România.

Adus cu surle şi trâmbiţe de la Manchester City, Aleix Garcia recunoaşte că a ales Dinamo în detrimentul altor echipe, dar se plânge de situaţia financiară a clubului in Ştefan cel Mare.

Într-un interviu acordat presei belgiene, Garcia a vorbit despre experienţa din România, dar şi despre fostul său club, Royal Mouscon: ”Am spus ”nu” mai multor echipe şi am decis să merg la Dinamo. Se înfiinţase un proiect cu filosofie spaniolă şi ştiam deja o parte dintre jucători. M-am adaptat foarte uşor în România, iar românii s-au comportat foarte frumos cu mine. Prietena mea este din Moldova, aşa că vorbeşte limba. S-a bucurat mult pentru mine” a spus Aleix pentru nordeclair-mouscron.sudinfo.be.

Chiar dacă experienţa a început bine pentru spaniol, lucrurile au luat o turnură neaşteptată, recunoaşte Aleix Garcia: ”Salariile noastre nu au mai fost plătite de mult timp. Oamenii care lucrează la club sunt în aceeaşi situaţie. Am pierdut deja din jucători, iar alţii vor părăsi clubul în curând. Antrenorul a plecat şi el. Trăim într-un adevărat dezastru financiar. Sunt un jucător căruia îi place să meargă până la capăt, dar dacă situaţia va continua aşa, totul devine mult mai dificil. Nu mai avem încredere în cei care conduc clubul. Fac multe promisiuni, dar nu le ţin. Avem şi noi familii şi obligaţii” a mai spus Aleix Garcia, pentru sursa citată. 

Aleix Garcia este anunţat ca titular în derby-ul zilei cu CFR. Dinamo - CFR Cluj este în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:30. Toate fazele importante se văd şi pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoaleix garcia 

viewscnt
Articole similare