Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | ”Alex Cicâldău a fost vândut astăzi la Galatasaray”. Suma uriaşă încasată de Craiova pentru acest transfer

ALERTĂ | ”Alex Cicâldău a fost vândut astăzi la Galatasaray”. Suma uriaşă încasată de Craiova pentru acest transfergalerie foto

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova l-ar fi vândut pe Alex Cicâldău la Galatasaray pentru 6 milioane de euro, susţine Dumitru Dragomir.

Universitatea Craiova ar fi reuşit cea mai importantă mişcare din Liga 1, din această vară. Dumitru Dragomir susţine că a primit informaţia potrivit căreia echipa din Bănie l-a vândut pe Alex Cicâldău la Galatasaray.

Suma de transfer ar fi una importantă pentru nivelul fotbalului românesc, dar sub cele pentru care au fost cedaţi Valentin Mihăilă şi Alex Mitriţă.

Universitatea Craiova l-ar fi transferat pe Cicâldău la Galatasaray: ”Rotaru e dat dracu'”

Dumitru Dragomir face o dezvăluire surprinzătoare. Fostul preşedinte al LPF susţine că a primit informaţia că şefii lui Galatasaray şi cei ai Universităţii Craiova au reuşit să pice de acord asupra transferului lui Alex Cicâldău.

Suma de transfer ar fi de 6 milioane de euro, dar echipa din Bănie şi-a negociat un procent important dintr-o eventuală revânzare, 20%.

„Am auzit un zvon şi e în premieră ce vă spun. Craiova s-a despărţit azi de cel mai bun jucător al lor. A fost vândut la Galatasaray pe 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o vânzare ulterioară. E un record nemaivăzut. Becali şi Rotaru sunt daţi dracu'”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Dacă se confirmă informaţia oferită de Dumitru Dragomir, Alex Cicâldău devine al 3-lea cel mai scump transfer reuşit de Universitatea Craiova. Primele două poziţii sunt ocupate de Valentin Mihăilă (Parma, 8,5 milioane de euro) şi Alex Mitriţă (New York City, 8 milioane de euro).

Alex Cicâldău a fost în sezonul trecut cel mai bun jucător al Universităţii Craiova. În prezent, este jucătorul din Liga 1 cu cea mai mare cotă, 6,5 milioane de euro, cu 1,5 milioane de euro mai mult decât următorul clasat, Florin Tănase.

În vârstă de 24 de ani, Alex Cicâldău a fost transferat de Universitaea Craiova în vara lui 2018, de la Viitorul, în schimbul a un milin de euro. În cei 3 ani petrecuţi la echipa din Bănie, Cicâldău a adunat 129 de apariţii, 33 de goluri şi 21 de assist-uri.

Afla mai multe despre: alex cicaldau 

viewscnt
Articole similare