Experiențe împreună.
You are here:

ALERTĂ | Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Suma uriaşă pe care i-o cere şi reacţia lui Giovanni Becali

ALERTĂ | Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Suma uriaşă pe care i-o cere şi reacţia lui Giovanni Becali

Stranieri

Comentarii

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, după ce atacantul de 22 de ani a rupt unilateral contractul, înainte să se transfere la Parma. Soţia lui Reghecampf solicită o sumă uriaşă.

Anamaria Prodan n-a trecut peste scandalul provocat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Atunci, atacantul de 22 de ani a rupt contractul cu ea şi a ales să fie reprezentat de firma lui Giovanni Becali. Anamaria Prodan cere acum despăgubiri uriaşe şi a făcut o plângere împotriva lui Dennis Man.

Anamaria Prodan solicită o sumă uriaşă de la Dennis Man

La finalul lunii ianuarie, Dennis Man s-a transferat de la FCSB la Parma pentru o sumă uriaşă: 11 milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge la două milioane de euro. Însă Gigi Becali a insistat atunci ca transferul să fie intermediar de vărul său, Giovanni Becali.

Dennis Man a fost astfel nevoit să rupă unilateral contractul cu Anamaria Prodan, cea care l-a reprezentat până în acel moment. Imediat a izbucnit un scandal uriaş. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Gigi Becali, despre care a spus că nu are caracter. Pe de altă parte, a anunţat că-i va în instanţă despăgubiri lui Dennis Man.

Potrivit wowbiz.ro, impresara în vârstă de 48 de ani a mers mai departe şi, pe 25 martie, a deschis o acţiune civilă împotriva lui Dennis Man. Anamaria Prodan solicită o sumă uriaşă drept despăgubire, 350.000 de euro, sume pe care ar fi trebuit să o încaseze drept comision pentru transferul la Parma.

Totuşi, în cazul în care va pierde acest proces, Dennis Man ar putea fi acoperit de Gigi Becali. Anamaria Prodan a afirmat că patronul FCSB şi-a luat angajamentul în faţa lui Dennis Man că va suporta, dacă va fi nevoie, eventualele despăgubiri pentru ruperea unilaterală a contractului.

Ce spune Giovanni Becali despre suma uriaşă pe care Anamaria Prodan i-o cere lui Dennis Man

Giovannie Becali, actualul impresar al lui Dennis Man, este încrezător şi susţine că Anamaria Prodan nu va reuşi să obţină în instanţă suma de 350.000 de euro.

”În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor. Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate, nu îmi fac griji”, a spus Giovanni Becali.

viewscnt
Articole similare
Gol de poveste pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Românul și-a ridiculizat adversarii...