Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Barcelona şi-a luat "creier". Anunţ oficial: a semnat după ce a refuzat Bayern şi Dortmund

ALERTĂ | Barcelona şi-a luat "creier". Anunţ oficial: a semnat după ce a refuzat Bayern şi Dortmund

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a transferat pe Yusuf Demir (18 ani), un talent austriac, care va juca la echipa a doua a clubului catalan în sezonul viitor.

Transfer reuşit de Barcelona! Yusuf Demir a semnat

În plină criză financiară, Barcelona a mai reuşit un transfer. Pentru echipa a doua. Este vorba despre Yusuf Demir, un tânăr austriac de 18 ani care va juca pentru Barcelona B. Înţelegerea este un împrumut pe un an, cu opţiune de cumpărare definitivă peste 12 luni. Demir a fost crescut la grupele de juniori ale celor de la Rapid Viena.

Barcelona trebuie să plătească 500.000 de euro pentru împrumut, iar clauza de cumpărare definitivă este setată la 10 milioane de euro.

Ca să ajungă la Barcelona, Yusuf Demir a refuzat oportunităţi de a se transfera la Bayern, Borussia Dortmund sau Eintracht Frankfurt. Şi-a dorit foarte mult să ajungă pe Camp Nou, Messi fiind idolul său.

Yusuf Demir a jucat 32 de meciuri pentru echipa mare a celor de la Rapid Viena în toate competiţiile sezonului trecut, a marcat de nouă ori şi a livrat trei pase de gol. A strâns un total de 1.051 minute.

  • 8 - opt milioane de euro este cota de piaţă a lui Yusuf Demir în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferyusuf demiroficial 

viewscnt
Articole similare