Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Budescu, în locul lui Tănase? Schimbul care poate şoca Liga 1

ALERTĂ | Budescu, în locul lui Tănase? Schimbul care poate şoca Liga 1

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este unul dintre jucătorii pe care Becali i-a scos la vânzare în această vară.

Patronul FCSB doreşte în schimbul celui mai bun marcator din România 5 milioane de euro. Florin Tănase ar avea o propunere concretă din Golf. Clubul ar plăti pentru el 4 milioane de euro şi i-ar oferi un salariu de 1,5 milioane de euro. Fotbalistul cu 24 de goluri înscrise în sezonul trecut a reuşit să îl facă pe Becali să mai lase la preţ, dar patronul s-a supărat după ce nu a mai primit niciun răspuns şi a revenit la suma pe care o voia. 

Acum, potrivit sport.ro, Tănase ar fi dorit în Arabia Saudită la Damac, club pentru care a jucat Constantin Budescu în ultima jumătate a anului. Echipa a anunţat că renunţă la fostul jucător de la Astra şi ar fi gata să intre în negocieri cu Becali, astfel Budescu ar putea să fie inclus în 'afacerea cu Tănase'.

Becali este convins că Budescu se va întoarce la FCSB după ce îşi va termina contractul în Arabia, iar de el mai este interesat Marius Şumudică, noul antrenor de la CFR Cluj. 

Sezonul trecut, Constantin Budescu a reuşit pentru giurgiuveni, până să plece la arabi, 8 goluri şi 9 pase decisive. Pentru Damac, a jucat 12 meciuri, nu a marcat niciun gol, dar a reuşit 3 pase decisive.  

Afla mai multe despre: tănase 

viewscnt
Articole similare