Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | "Căpcăunul" Fabbiani se lasă de fotbal şi devine antrenor! Începe în forţă: cu ce club de tradiţie semnează

ALERTĂ | "Căpcăunul" Fabbiani se lasă de fotbal şi devine antrenor! Începe în forţă: cu ce club de tradiţie semnează
Comentarii

Cristian Fabbiani (36 de ani), fostul golgheter de la CFR Cluj, e aproape să se lase de fotbal şi să semneze primul său contract de antrenor, la Nueva Chicago. Atacantul le-a dezvăluit jurnaliştilor argentinieni că e aproape să se retragă din activitate şi să o ia pe calea antrenoratului.

Fabbiani mai are contract cu Deportivo Merlo, actuala sa echipă, până în decembrie, iar apoi ar putea agăţa ghetele în cui pentru a îmbrăţişa meseria de antrenor. Într-o discuţie cu presa din Argentina, "Căpcăunul" a spus că le-a trimis un proiect celor de la Neuva Chicago şi acestora le-a plăcut, iar acum ar putea deveni antrenorul lor.

Fostul jucător al CFR-ului şi întocmit bine planul pentru prima sa experienţă ca antrenor, iar acum e aproape să renunţe la fotbal. "Am primit un telefon. Le-a plăcut proiectul meu şi voi merge în direcţi asta, să lucrez. Aştept să văd ce decizie iau ei", a spus Fabbiani, conform Ole. Luni, Nueva Chicago a anunţat despărţirea de antrenorul Omar Labruna.

"În decembrie, am primit oferte să fiu antren. Agentul meu e deja în dialog cu mai multe cluburi pentru a începe să antrenez din sezonul viitor", spunea Cristian Fabbiani în 2019, potrivit presei din Argentina. Atacantul e gata să se retragă din activitate dacă primeşte ofertă să fie antrenorul celor de la Nueva Chicago. "Dacă posibilitatea e reală, mă retrag. E o şansă bună să încep antrenoratul, la un club mare. După asta, foarte multe uşi se pot deschide", a spus Fabbiani.



Cristian Fabbian va face 37 de ani în septembrie!

A "rupt" plasele la CFR şi a dus în Argentina o afacere românească!

Cristian Fabbiani a semnat cu CFR Cluj în vara lui 2007, după ce a fost cumpărat de la Lanus, din Argentina. A câştigat eventul cu trupa din Gruia şi a marcat 11 goluri în 33 de meciuri. A plecat apoi,la River Plate, sub formă de împrumut, iar în 2010 s-a despărţit definitiv de CFR şi a semnat cu Newells Old Boys.

După plecarea din România, Fabbiani a rămas îndrăgostit de Kurtos Colaci, produs românesc pe care-l consuma des la Cluj şi şi-a deschis o astfel de afacere în ţara natală. Fostul preşedinte al CFR-ului, Iuliu Mureşan, a făcut dezvăluirea, conform ProSport.

„Am ţinut legătura cu Fabbiani, nu mai face fotbal, dar are o afacere. E o poveste simpatică cu el. În Ardeal sunt nişte kurtos kalacs, cu miere, cu zahăr…Eram într-o parcare la un supermarket şi era un chioşc de acest gen, iar Fabbiani a dat de kurtos. A mâncat, i-a plăcut şi apoi am plecat. După câtva timp îmi spune vânzătorul că Fabbiani îşi ia câte zece în fiecare seară! Noi nu înţelegeam de ce nu slăbeşte, că-l puneam la dietă şi nu-i scădea deloc burta, dar el comanda câte zece pe seară”, a spus Mureşan amuzat.”, a povestit Iuliu Mureşan, fostul conducător al CFR-ului, la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: cristian fabbianicfr clujnueva chicagoargentinaantrenor 

viewscnt
Articole similare