Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Cei 5 jucători pe care îi cere Ancelotti la Real Madrid! Italianul aruncă piaţa transferurilor în aer

ALERTĂ! Cei 5 jucători pe care îi cere Ancelotti la Real Madrid! Italianul aruncă piaţa transferurilor în aer
galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti, care a preluat-o pentru a doua oară pe Real, a promis că va readuce fotbalul spectacol la Madrid, aşa cum s-a întâmplat în primul său mandat (2013-2015).

Ancelotti, 61 ani, care a condus-o pe Real Madrid către al zecelea trofeul în Liga Campionilor, în 2014, a părăsit-o pe Everton pentru a a-l înlocui pe Zinedine Zidane.

”Voi cere acelaşi lucru ca ultima oară. Vreau să jucăm bine, să jucăm cu mai multă intensitate, cu o organizare mai bună şi să jucăm un fotbal spectaculos, pentru că asta cer istoria lui Real Madrid şi suporterii'', a declarat antrenorul italian într-o conferinţă de presă. După ce a plecat de la Real Madrid, Ancelotti le-a antrenat pe Bayern Munchen şi Napoli, dar a fost concediat de ambele cluburi şi a acceptat apoi o ofertă de la Everton, cu care a ocupat locul 10 în sezonul recent încheiat din Premier League.

Cei 5 jucători pe care îi cere Ancelotti la Real Madrid

Presa iberică susţine că a aflat ce jucători vrea Carlo Ancelotti la Real Madrid, în cel de-al doilea mandat al său.

Diariogol scrie că francezul Kylian Mbappe (foto jos) este principala ţintă a madrilenilor pentru această vară. ”Este primul pe lista lui Ancelotti, dar Real Madrid trebuie să facă un efort financiar uriaş!” notează sursa citată.

Ancelotti este convins că dacă Real Madrid vrea să domine din nou Europa are nevoie de talentul lui Kylian Mbappe. Aceeaşi sursă completează lista cu doi fundaşi centrali, în condiţiile în care Sergio Ramos are şanse minime să mai rămână la madrid.

Dincolod e transferul lui David Alaba, achiziţionat deja de Real Madrid, Ancelotti îi vrea pe Jules Kounde (FC Sevilla) şi Pau Torres (Villarreal). S-ar mulţumi însă cu unul dintre ei, dacă Varane va rămâne în cele din urmă pe Santiago Bernabeu.

Celelalte două ”transferuri” sunt de fapt reveniri. Gareth Bale, fotbalist care a fost cedat de Real Madrid la Tottenham pentru un sezon şi Martin Odegaard, un alt jucător pe care Ancelotti îl vrea în lot, după ce stagiunea trecută a jucat pentru Arsenal. ”Ştiu de revenirea lui Carlo şi mă înţeleg foarte bine cu el. Voi avea o discuţie cu el. În trecut, ne-am înţeles excelent şi sunt sigur că şi acum va fi fantastic” a mărturisit Gareth Bale, din cantonamentul naţionalei Ţării Galilor.

”Cu acest lot, dar fără jucătorii împrumutaţi, Real Madrid a ajuns în semifinalele UEFA Champions League” a spus Ancelotti la prima conferinţă de presă, semn că ar urma să se bazeze pe jucătorii pe care Madridul i-a împrumutat.

Cum ar putea arăta primul 11 al madrilenilor dacă Florentino Perez ar aduce jucătorii despre care presa spaniolă scrie că Ancelotti îi vrea la Real Madrid:

Courtois - Carvajal, Kounde, Pau Torres, Mendy - Casemiro, Kroos, Odegaard - Gareth Bale, Mbappe, Hazard

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridmbappepau torreskoundegareth bale 

viewscnt
Articole similare