Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Cosmin Contra a fost prezentat oficial la Dinamo. Pe câte sezoane a semnat

ALERTĂ | Cosmin Contra a fost prezentat oficial la Dinamo. Pe câte sezoane a semnatgalerie foto

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial. Antrenorul în vârstă de 44 de ani revine astfel în Ştefan cel Mare, unde a mai antrenat în perioada februarie septembrie 2017. A fost atunci ultima dată când Dinamo s-a bătut la titlu.

UPDATE | Cosmin Contra va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, sâmbătă, 29 august, pe Arena Naţională, împreună cu Pablo Cortacero.


UPDATE | Cosmin Contra a fost prezentat oficial la Dinamo. Antrenorul în vârstă de 44 de ani a semnat pe doi ani.

”OFICIAL. Cosmin Contra la Dinamo Bucureşti

Bucureşti, 26 august 2020. Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului.

Fostul selecţioner al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie şi 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat şi a câştigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ştefan cel Mare.

Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!”, este comunicatul postat de Dinamo pe site-ul oficial.


UPDATE | La RIN a sosit şi Cosmin Contra. Fostul selecţioner s-a întâlnit pe scările hotelului cu Gheorghe Mulţescu, căruia i-a propus să rămână la Dinamo. 


UPDATE | Gheorghe Mulţescu nu mai este antrenorul lui Dinamo, însă echipa din Ştefan cel Mare a anunţat că antrenorul va ocupa în continuare o funcţie în cadrul clubului. Urmează să-şi rezilieze contractele şi antrenorii secunzi, iar Cosmin Contra va merge acum la RIN pentru a semna contractul şi pentru a prelua echipa.


Noua conducere a lui Dinamo este foarte aproape de a da prima lovitură importantă. Cosmin Contra, fost selecţioner al României şi unul dintre cei mai valoroşi antrenori de la noi, ar putea semna astăzi contractul. Contra a mers în această dimineaţă în Ştefan cel Mare, unde a urmărit un trial organizat de Cornel Ţălnar.

Cosmin Contra a mers la stadionul lui Dinamo pentru un trial

Fostul selecţioner nu lasă nimic la voia întâmplării. În această dimineaţă, Cosmin Contra a mers la stadionul Dinamo pentru a urmări un trial organizat de Cornel Ţălnar. A fost vorba despre un meci şcoală pe care Ţălnar l-a organizat, în care au jucat cei mai talentaţi juniori de la echipele sub 17 şi sub 19 ani. Cei care au impresionat vor face parte din lotul echipei secunde. Cosmin Contra a vrut şi el să se lămurească despre ce oferă echipele de juniori, mai ales că FRF le impune echipelor din Liga 1 doi jucători U21.

Apoi, fostul selecţioner va merge la hotelul RIN, acolo unde încă se află sediul lui Dinamo. Cosmin Contra va avea o întâlnire cu noua conducere a lui Dinamo şi este foarte posibil să semneze până diseară.

Cine va face parte din staff-ul lui Contra la Dinamo

Cosmin Contra se va baza în mare parte pe colaboratorii pe care i-a avut până acum, dar sunt şi câteva noutăţi. Astfel, unul dintre secunzii săi va fi Jerry Gane, pe care l-a avut şi la echipa naţională. Preparator fizic va fi Javi Reyes, alături de care de asemenea a mai lucrat. Antrenor cu portarii va fi un tehnician spaniol, recomandat de noua conducere a lui Dinamo.

Un alt lucru important, Gigi Mulţescu - antrenorul lui Dinamo - va rămâne în continuare în cadrul clubului, dar pe o altă funcţie. De asemenea, Cornel Ţălnar va rămâne în continuare pe funcţia de director tehnic.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare