Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Cristiano Ronaldo are viitorul deja stabilit! Antrenorul echipei l-a dat de gol: "Suntem încrezători!"

ALERTĂ | Cristiano Ronaldo are viitorul deja stabilit! Antrenorul echipei l-a dat de gol: "Suntem încrezători!"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani) îşi termină contractul cu Juventus în vara lui 2022 şi zvonurile despre viitoarea echipă a starului portughez s-au înteţit în ultime. Despre starul lusitan s-a spus că va pleaca de la Torino, şefii de pe Allianz Stadium dorind să scape de salariul său uriaş, dar se pare că în realitate planurile "Bătrânei Doamne" cu Cristiano Ronaldo sunt altele.

Antrenorul lui Juventus a anunţat că Ronaldo va continua la Juventus în sezonul viitor: "Suntem încrezători!"

În ciuda zvonurilor despre viitoare sa destinaţie, fiind pronunţate nume ca Real Madrid, PSG sau Manchester United, Cristiano Ronaldo are şanse mari să continue la Juventus, cel puţin până când îi va expira contractul, în vara lui 2021. Andrea Pirlo, antrenorul italienilor, a anunţat că el şi şefii de la Torino sunt încrezători că starul lusitan câştigător a cinci Baloane de Aur va continua tot în Italia şi în sezonul viitor.

"Ronaldo mai are un an de contract şi suntem încrezători că va continua cu noi!", a spus Andrea Pirlo la conferinţa de presă dinaintea meciului "Bătrânei Doamne" contra lui Benevento. Cristiano Ronaldo a sosit la Juventus în vara lui 2018, de la Real Madrid, în schimbul a 100 de milioane de euro, iar de atunci a strâns 122 de meciuri, 95 de goluri şi 22 de pase decisive.

Preşedintele Angelli a confirmat şi el că Ronaldo va continua, în urmă cu câteva săptămâni, dar speculaţiile la adresa viitoarei echipe a lui Cristiano Ronaldo nu s-au potolit.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusandrea pirlomutare 

viewscnt
Articole similare