Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Culio s-a înţeles cu o echipă din Liga 1 şi revine în România. EXCLUSIV | ”Am vorbit cu el, este un jucător foarte mare pentru echipa noastră”

ALERTĂ! Culio s-a înţeles cu o echipă din Liga 1 şi revine în România. EXCLUSIV | ”Am vorbit cu el, este un jucător foarte mare pentru echipa noastră”

Superliga

Comentarii

Culio este gata să revină la CFR Cluj. O spune şi Mario Camora, unul dintre apropiaţii mijlocaşului argentinian.

Emmanuel Culio a plecat în iarnă de la CFR Cluj, pe motiv că a stat prea mult timp departe de casă şi îi este dor de Argentina. Mijlocaşul de 37 de ani şi-a găsit şi echipă în ţara natală, Quilmes Atletico, în liga secundă, de unde avea de gând să se retragă. Însă dorul de România i-a dat planurile peste cap.

Culio vrea să revină la CFR. Camora: ”Le-a fost dor de Cluj”

Mario Camora, unul dintre apropiaţii lui Culio, susţine că a vorbit cu bunul său prieten şi i-a transmis că vrea să revină în Gruia. Culio a mărturisit că îi este dor de Cluj atât lui, cât şi familiei lui. Însă revenirea la CFR Cluj a fost dată peste cap de pandemia de coronavirus:
”Am vorbit cu el. Vrea, dar să vedem cu această situaţie. Le-a fost dor de Cluj, şi familiei lui i-a plăcut foarte mult Clujul. Copiii lui erau la şcoală unde e şi copilul meu. Dacă vine, normal că e bine venit. E un jucător foarte mare pentru echipa noastră şi îl aşteptăm cu braţele deschise”, a declarat Camora pentru Telekom Sport.
 

Culio, printre cei mai titraţi străini din Liga 1. Dacă revine la CFR, poate câştiga un nou titlu

Emmanuel Culio a discutat şi cu Dan Petrescu despre revenirea la CFR Cluj şi antrenorul campioanei României şi-a dat acordul. De altfel, Culio este printre favoriţii lui Dan Petrescu. Dacă se întoarce în Gruia, Culio şi-ar putea trece încă un titlu în palmares, având în vedere că CFR este marea favorită la primul loc în campionat.
Ar fi al cincilea titlu de campion pe care Culio îl câştigă în România, toate cu CFR Cluj. Culio mai are în palmares două Cupe ale României, două Supercupe şi o Supercupă a Turciei, câştigată cu Galatasaray. Culio este printre cei mai valoroşi străini care au trecut prin Liga 1 şi printre cei mai titraţi. 
 
 

Afla mai multe despre: culio 

viewscnt
Articole similare