Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Cum arată ultima ofertă făcută de Parma pentru Dennis Man. Propunerea se apropie şi mai mult de pretenţiile lui Gigi Becali

ALERTĂ | Cum arată ultima ofertă făcută de Parma pentru Dennis Man. Propunerea se apropie şi mai mult de pretenţiile lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Parma a făcut o nouă ofertă pentru transferul lui Dennis Man, care se apropie şi mai mult de pretenţiile lui Gigi Becali. Italienii propun acum 12 milioane de euro, plus bonusuri, în timp ce Gigi Becali cere 15 milioane de euro. Există însă un obstacol major în această afacere.

Ultima ofertă făcută de Parma pentru Dennis Man este mult mai aproape de preţul stabilit de Gigi Becali. Parmalive.com anunţă că echipa italiană i-a propus lui Gigi Becali 12 milioane de euro pentru transferul internaţionalului român.

Cum arată ultima ofertă pe care Parma a făcut-o pentru Dennis Man

Publicaţia parmalive.com anunţă că echipa din Serie A şi-a îmbunătăţit oferta. Noua propunere pentru transferul lui Dennis Man înseamnă 12 milioane de euro - sumă fixă, plus bonusuri, în funcţie de performanţele jucătorului. În tot acest timp, Gigi Becali a subliniat că îşi doreşte 15 milioane de euro în schimbul transferului lui Dennis Man.

Patronul FCSB a fixat ca termen 15 ianuarie, ultima zi în care Parma poate oferi un răspuns. În caz contrar, Dennis Man ar urma să rămână la FCSB cel puţin până la vară.

Însă există şi un alt obstacol pentru transferul lui Dennis Man la Parma. Potrivit sursei citate, cei de la Parma i-au propus să-l transfere pe Dennis Man sub formă de împrumut, cu obligativitatea unui transfer definitiv din vară. Este o schemă pentru ca Parma să nu încarce prea mult bugetul de cheltuieli din acest sezon, în contextul în care echipa italiană a făcut în vară mai multe transferuri.

Parma, ofertă de transfer mult mai bună pentru Dennis Man decât cea făcută de FK Krasnodar

Tot în această iarnă, FK Krasnodar a făcută o ofertă pentru a-l transfera pe Dennis Man. Ruşii au fost însă departe de preţul stabilit de Gigi Becali. Concret, FK Krasnodar a oferti 6 milioane de euro sumă fixă, plus alte 6 milioane de euro în bonusuri, în funcţie de performaneţele jucătorului.

Oferta de la Krasnodar n-a fost deloc pe placul patronului FCSB, care s-a opus transferului. În acelaşi timp, Gigi Becali pare mai interesat de propunerea făcută de Parma, care până acum pare cea mai interesată de transferul lui Dennis Man.

 

Afla mai multe despre: parma 

viewscnt
Articole similare