Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Din Liga 1, direct în Premier League! Fotbalistul de la CFR Cluj, transferul perfect pentru o echipă din campionatul Angliei

ALERTĂ | Din Liga 1, direct în Premier League! Fotbalistul de la CFR Cluj, transferul perfect pentru o echipă din campionatul Angliei

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (27 de ani) a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai sezonului trecut pentru CFR Cluj, chiar dacă acum este într-o scădere de formă şi cel mai probabil va pleca de la campioana României, şi a intrat pe radarul unei echipe din Premier League. Chris Wilder l-a dorit pe Billel Omrani la Sheffield United, iar presa din Anglia scrie din nou despre interesul formaţiei pentru vârful de atac din Gruia.

Din Liga 1, direct în Premier League! Billel Omrani, transferul perfect pentru Sheffield United

Intrat într-un con de umbră al carierei, Billel Omrani e aproape de plecarea de la CFR Cluj, fiind dorit de Gigi Becali la FCSB, dar presa din Anglia scrie că acesta poate ajunge totuşi la Sheffield United. Jurnaliştii englezi au analizat posibilitatea transferului şi au oferit motive pentru care transferul lui Omrani la Sheffield ar fi unul "deştept". Sheffield United şi CFR Cluj au negociat, în ianuarie 2020, transferul lui Billel Omrani, dar n-au reuşit să bată palma.

Cei de la mediareferee.com au adus aminte despre interesul lui Sheffield pentru Bille Omrani şi au analizat posibilul transfer, scoţând în faţă motive pentru care mutarea ar fi una "deşteaptă" pentru trupa lui Chris Wilder. Pe fondul formei proaste a echipei, sursa citată l-a readus în prim-plan pe Billel Omrani: "Sheffield trebuie să-şi redefinească atacul în ianuarie, cu Oliver McBurnie, Billy Sharp, Lys Mousset, David McGoldrick şi Oliver Burke care au reuşit doar şase goluri până acum în Premier League. Billel Omrani poate că nu este un nume greu în Europa, însă francezul se apropie de ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj. Asta ar trebui să reprezinte o oportunitate pentru Sheffield să-l tranfere la un preţ mai mic", scrie sursa citată.

Când era în formă maximă, despre Billel Omrani s-a scris că a fost dorit de Celtic sau Erzurumspor, transferurile ratate fiind probabil motiv pentru care atacantul francez şi-a pierdut din motivaţie şi nu mai dă randament acum.

Din Liga 1, direct în Premier League! Dorit de Sheffield United, Billel Omrani va intra în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj

Aşa cum a sublinat şi presa engleză, Billel Omrani va intrat de la 1 ianurie în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj. Campioana României va fi nevoită să-l cedeze pe francez la un preţ mai mic sau la schimb cu un jucător, aşa cum a propus Gigi Becali. Patronul FCSB a înaintat o ofertă oficială către CFR Cluj, în care propune un schimb Sergiu Buş - Billel Omrani. Răspunsul "feroviarilor" n-a venit încă, dar oficialii din Gruia i-au propus lui Billel Omrani prelungirea contractului.

Atacantul francez n-a acceptat, din cauza salariului. Billel Omrani ar fi cerut o mărire a remuneraţiei lunare, lucru care conducerea clubului n-a fost de acord. Billel Omrani se află la CFR Cluj din 2016, iar de atunci a strâns 156 de meciuri, 37 de goluri şi 29 de pase decisive, trei titluri de campion la rând şi prezenţe în grupele Europa League. Contractul dintre CFR Cluj şi Billel Omrani va expira în vara lui 2021.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 4 - patru trofee a câştigat Billel Omrani cu CFR Cluj, trei titluri de campion şi o Supercupă a României

Afla mai multe despre: billel omrani transfer sheffield unitedbillel omrani transfer premier leaguebillel omrani transfer sheffield united cfr clujbillel omrani cfr cluj tranasfer sheffield united premier league 

viewscnt
Articole similare