Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Dinamo scoate banii pentru Ibrahimovic al Spaniei! Transferul care îi entuziasmează pe fanii ”câinilor”

ALERTĂ! Dinamo scoate banii pentru Ibrahimovic al Spaniei! Transferul care îi entuziasmează pe fanii ”câinilor”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo nu a terminat campania de achiziţii pe filiera spaniolă. Noua conducere ar negocia acum şi pentru Chris Ramos, un jucător care aparţine de Valladolid.

Dinamo i-a transferat până acum pe filiera spaniolă pe Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Juan Camara şi Tomas Mejias Osorio. Ei s-au adăugat unei liste de achiziţii care îi mai cuprinde pe Adam Nemec, Janusz Gol şi Vlad Achim, toţi aduşi din postura de fotbalişti liberi de contract.

Presa spaniolă scrie că Dinamo îl vrea şi pe Chris Ramos de la Valladolid, un atacant care ar urma să o coste pe Dinamo bani.

Chris Ramos în vizorul lui Dinamo. Fotbalistul comparat de spanioli cu Ibrahimovic pleacă de la Valladolid

Atacantul originar din Cadiz are o cotă de piaţî de 250 de mii de euro. La 23 de ani, Chris Ramos măsoară 1.93 şi este un atacant masiv de careu, un ”nouar” clasic, pe caer Real Valladolid l-a cumpărat în 2018 de la San Fernando CD.

Pucelafichajes, un site apropiat de clubul patronat de brazilianul Ronaldo Nazario de Lima, anunţă că Ramos se află pe lista de transferuri a clubului spaniol, urmând a i se căuta o echipă. Sursa citată indică Dinamo drept posibilă destinaţie a jucătorului, dar anunţă că gruparea din Ştefan cel Mare ar trebui să plătească o sumă de bani pentru transferul său.

Fanii lui Valladolid l-au comparat cu Ibrahimovic după meciurile pe care Chris Ramos le-a disputat pentru echipa alb-violetă. Pe numele său complet, Christopher Ramos de la Flor, atacantul crescut de Cadiz nu a impresionat până acum la Real Valladolid. Are 7 meciuri la prima echipă, fără să marcheze vreun gol. A fost remarcat totuşi de Sevilla, care l-a împrumutat în 2018 pentru echipa secundă. Dacă ar fi confirmat, Chrisopher ar fi fost transferat definitiv de andaluzi.

Doar că cele 6 goluri marcate pentru echipa secundă a clubului nu au fost considerate suficiente de oficialii deţinătoarei UEFA Europa League pentru a-l transfera definitiv pe jucătorul în care Valladolid îşi punea mari speranţe în 2018.

Aşa a ajuns Ramos să mai bifeze un împrumut la Badajoz, echipă unde a jucat 15 meciuri şi a marcat de trei ori. Vârful originar din Cadiz are 58 de meciuri în Liga a treia spaniolă şi un singur meci disputat în La Liga.

Pe lângă Dinamo, Chris Ramos este dorit şi de alte câteva cluburi din Segunda B. El se află pe lista de transferuri a lui Real Valladolid alături de Miguel de la Fuente, Sekou Gassama, Michel Herrero, Antonio Regal sau Javi Moyano.

Unde s-ar încadra Chris Ramos la Dinamo?

Ţinând cont de caracteristicile sale, Ramos ar fi un concurent serios pentru Adam Nemec, masivul atacant care s-a întors în Ştefan cel Mare în această vară.

Totodată, dacă Ramos a devenit într-adevăr o ţintă pentru Dinamo, s-ar putea ca negocierile pentru Giillermo Fernandez Hierro să fi intrat în impas. Sau, poate că Ramos reprezintă doar o variantă de rezervă pe care Dinamo o păstrează în cazul în care negocierile pentru Guillermo Fernandez nu se vor concretiza.

Ramos este un atacant masiv, impunător în duelurile aeriene, dar destul de tehnic pentru înălţimea sa, după cum îl descrie presa din Spania. 

Dinamo va avea şi un nou director al Centrului de Copii şi juniori tot din Spania

Noua conducere a lui Dinamo Bucureşti schimbă din temelii clubul. După banii investiţi în clubul alb-roşu şi după transferurile făcute în această perioadă, ibericii continuă investiţiile. Marcos Rubino (49 de ani) e numele ultimul spaniol adus la Dinamo, care a bătut deja palma pentru a deveni Director al Centrului de Copii şi Juniori.

Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, şi directorul sportiv, Rufo Collado, se folosesc de relaţiile pe care le au în Spania pentru a întări clubul. Ultimul sosit e Marcos Rubino, despre care presa din Spania a notat că a semnat cu Dinamo.

Antrenorul Cosmin Contra are aşteptări mari de la noul Director al Centrului de Copii şi Juniori. Înainte ca acesta să semneze, "Guriţă" a susţinut că "vrem o academie ca la Villarreal, de nivel european". 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chris ramosdinamo 

viewscnt
Articole similare