Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Edi Iordănescu s-a despărţit astăzi de CFR Cluj. SURPRIZĂ | Costel Gâlcă, favorit să o preia pe campioana României

ALERTĂ | Edi Iordănescu s-a despărţit astăzi de CFR Cluj. SURPRIZĂ | Costel Gâlcă, favorit să o preia pe campioana României

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu s-ar fi despărţit astăzi de CFR Cluj, echipă alături de care a câştigat primul titlu din carieră. Antrenorul în vârstă de 42 de ani ar fi decis să nu-şi mai prelungească înţelegerea, fiind nemulţumit de relaţia pe care o avea cu patronul echupei, Neluţu Varga.

CFR Cluj a reuşit să câştige un nou titlu de campioană, însă apele nu sunt deloc calme. Edi Iordănescu a decis să plece şi astăzi s-ar fi despărţit oficial de clubul alături de care a câştigat primul titlu din carieră.

Edi Iordănescu ar fi fost nemulţumit de relaţia pe care o avea cu Neluţu Varga, despre care consideră că nu l-a susţinut suficient pe parcursul sezonului.

Edi Iordănescu s-ar fi despărţit de CFR Cluj. Vine Gâlcă?

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj în luna decembrie, după ce Neluţu Varga s-a despărşit de Dan Petrescu. Atunci, campioana României se afla într-un moment dificil şi FCSB devenise principala favorită la titlu.

Iordănescu jr. a reuşit să recupereze distanţa faţă de FCSB şi, după o serie de rezultate bune, a dus-o pe CFR Cluj pe primul loc şi a reuşit să câştige titlul. Totuşi, în ciuda acestei performanţe, la CFR Cluj nu este deloc linişte.

Potrivit gsp.ro, Edi Iordănescu a decis să nu-şi mai prelungească înţelegerea cu CFR Cluj şi astăzi s-ar fi despărţit oficial de club. De altfel, antrenorul în vârstă de 42 de le-ar fi transmis încă de aseară jucătorilor că nu va mai continua în Gruia.

În locul său ar putea fi Costel Gâlcă, cel care a plecat recent de la Vejle, unde antrena din martie 2019. În vârstă de 49 de ani, Gâlcă se bucură de o cotă bună, mai ales că, în 2015, a reuşit să câştige toate trofeele cu FCSB. Între Neluţu Varga şi Costel Gâlcă ar fi existat deja o primă rundă de negocieri.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare