Experiențe împreună.
You are here:

ALERTĂ | Emmanuel Culio a semnat! Anunţ oficial: Dan Petrescu nu se aştepta la asta după ce i-a pierdut pe Ţucudean, Arlauskis şi Traore!

ALERTĂ | Emmanuel Culio a semnat! Anunţ oficial: Dan Petrescu nu se aştepta la asta după ce i-a pierdut pe Ţucudean, Arlauskis şi Traore!

CFR Cluj

Comentarii

Juan Emmanuel Culio (36 de ani) nu mai vine la CFR Cluj. Mijlocaşul argentinian care a scris istorie în tricoul echipei din Gruia era aşteptat înapoi în România de şefii de la Cluj, însă se pare că acesta şi-a schimbat planurile de viitor. Culio şi-a prelungit contractul cu Quilmes, echipa pentru care a plecat de la CFR la începutul lui 2020, pentru încă un an şi jumătate.

Juan Emmanuel Culio a semnat! Vestea la care Dan Petrescu nu se aştepta, după ce i-a pierdut cu Ţucudean, Arlauskis şi Traore

În ianuarie 2020, Culio alegea să plece de la CFR Cluj pentru a reveni în Argentina, deşi făcuse o performanţă incredibilă alături de trupa din Gruia, care se calificase în 16-imile Europa League. Atunci, argentinianul alegea să meargă la Quilmes, în ţara natală, pentru a fi alături de familie mai mult. Fotbalistul a fost extrem de regretat în Gruia, de Dan Petrescu, de colegi şi de şefi. Însă la un moment dat, în urmă cu câteva luni, apăruse oportunitatea ca Juan Emmanuel Culio să revină la CFR.

Se pare, însă, că fotbalistul nu se va mai întoarce în Gruia. Culio şi-a prelungit contractul cu Quilmes. Clubul din Argentina a anunţat, pe contul oficial de Instagram, că mai mulţi jucători, printre care şi Juan Culio, şi-au prelungit contractul. Mijlocaşul şi-a pus semnătura pe un contract valabil un an şi jumătate de acum încolo cu Quilmes Atletico Club, formaţia din liga a doua din Argentina.

Culio era aşteptat înapoi în Gruia

La câteva luni distanţă de la plecarea de la CFR Cluj, s-a ivit oportunitatea ca Emmanuel Culio să reivnă în Gruia. Şefii şi foştii săi colegi îl aşteptau cu braţele deschise. Conducerea CFR-ului şi Dan Petrescu chiar au vorbit despre posibilitatea de a-l avea din nou în echipă pe fotbalistul argentinian. Se pare, însă, că vor trebui să-şi pună pofta în cui.

"Culio e un jucător pe care şi Dan, şi noi toţi îl dorim să vină, încă se discută, am discutat cu el şi i-am spus că îl dorim înapoi şi poate din vară dacă va reuşi, să vină să joace pentru noi să îşi încheie cariera", a spus Bogdan Mara, pentru Telekom Sport.

Juan Emmanuel Culio, cel mai bun străin din istoria lui CFR Cluj!

Vestea că Emmanuel Culio şi-a prelungit contractul cu Quilmes nu e una deloc bună pentru Dan Petrescu. "Bursucul" îl aştepta cu braţele deschise înapoi pe argentinian, mai ales în lumina ultimelor plecări de la CFR Cluj. Campioana României pentru a treia oară la rând, CFR a rămas fără George Ţucudean, Giedrius Arlaukis, Lacian Traore sau Cristian Manea, care şi-au terminat contractele cu formaţia din Gruia, iar Petrescu e obligat să caute înlocuitori.

Culio a câştigat nouă trofee cu CFR Cluj, cinci titluri, două Cupe ale României şi două Supercupe ale României.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta