Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Erling Haaland, transfer fabulos după doi ani la Dortmund! Ce COLOS l-a convins să semneze

ALERTĂ! Erling Haaland, transfer fabulos după doi ani la Dortmund! Ce COLOS l-a convins să semneze

Borussia Dortmund

Comentarii

CEO-ul Borussiei Dortmund a vorbit despre viitorul lui Erling Braut Haaland, unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din lume. Sunt şanse mari ca jucătorul norvegian să ajungă la Real Madrid

Borussia Dortmund nu a confirmat că Erling Braut Haaland va rămâne în club până în 2024. Gruparea germană pare sigură de faptul că în vara lui 2022 va primi multe oferte pentru atacantul său numărul 1. Hans Joachim Watzke, CEO-ul Borussiei a explicat: ”Nu s-a decis încă, trebuie să aşteptăm să vedem unde va alege să joace” a mărturisit el pentru Sport1.

Oficialul clubului german a negat ideea că Borussia trebuie să-l vândă cu orice preţ pe Haaland pentru că gruparea germană este listată la bursă: ”Asta e o prostie. Unii experţi spun: 'sunt listaţi la bursă, vor trebui să-l vândă pe Haaland la vară.' Decizia de a vinde pe cineva în clubul nostru este luată doar de conducere. Încă nu s-a decis dacă el va pleca la vară. Vom vedea", a mai spus Watzke, pentru sursa citată.

Pe de altă parte, Watzke a oferit detalii despre interesul celor de la Real Madrid pentru serviciile atacantului de 21 de ani. Clubul spaniol este mare favorit în ceea ce priveşte transferul norvegianului: ”Cheia e la Erling. Am o relaţie bună cu Mino Raiola, agentul său. Nu sunt nici pesimist şi nici optimist. Cu siguranţă va juca la un club mare, deşi joacă deja la unul dintre cele mai bune. Cu siguranţă, Real Madrid îl atrage în acest moment!” a mărturisit Hans Joachim Watzke.

 

Dortmund a găsit deja înlocuitor pentru Haaland

Dacă Haaland va pleca de la Borussia Dortmund, germanii vor să-l transfere pe Marcus Thuram.

Borussia sărbătoreşte fiecare gol marcat de Haaland ca şi cum ar fi ultimul. Plecarea norvegianului de la BVB pare iminentă la finalul sezonului, iar foarte mulţi oameni de fotbali indică Real Madrid drept viitoare destinaţie a super atacantului.

Contractul lui Thuram cu Gladbach expiră în 2023, şi se pare că acesta nu va accepta propunerea de prelungire. Borussia Dortmund este dispusă să plătească 35 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Thuram din stagiunea viitoare, una în care foarte probabil, Dortmund îl va pierde pe Erling Braut Haaland.

Afla mai multe despre: haalandborussia dortmundreal madrid 

viewscnt
Articole similare