Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | FCSB ar putea fi primită pe noul stadion Steaua. Comandantul CSA, anunţ de ultimă oră: ”Căutăm variantele legale”

ALERTĂ | FCSB ar putea fi primită pe noul stadion Steaua. Comandantul CSA, anunţ de ultimă oră: ”Căutăm variantele legale”galerie foto

Steaua

Comentarii

Răzvan Bichir, comandatul Stelei, lasă de înţeles că FCSB ar putea fi primită să joace pe noul stadion din Ghencea, dacă legea îi va permite acest lucru.

Gigi Becali şi suporterii FCSB-ului ar putea primi o veste neaşteptat de bună. Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, susţine că cererea depusă de Gigi Becali pentru a juca pe noul stadion este analizată în această perioadă.

Bichir susţine că acum analizează legile care pot reglementa închirierea noului stadion Steaua şi lasă de înţeles că inclusiv FCSB ar putea juca aici.

Va fi primită FCSB pe noul stadion Steaua? Anunţ de ultimă oră făcut de comandantul CSA

Recent, Gigi Becali a anunţat că a depus o cerere prin care solicită ca FCSB să fie lăsată să închirieze stadionul Steaua. Acţiunea patronul FCSB vine în contextul în care există mai multe procese importante între el şi CSA Steaua.

În plus, Gigi Becali a ridiculizat de fiecare dată implicarea MApN-ului în finanţarea echipei de fotbal Steaua. Cu toate acestea, FCSB ar putea fi primită pe noul stadion.

Răzvan Bichir, comandantul clubului Steaua, cel care administrează noul stadion, lasă de înţeles că n-ar avea nimic împotriva cererii pe care Gigi Becali a depus-o.

Bichir susţine că în această perioadă se studiază legile care ar putea reglementa închirierea stadionului Steaua şi susţine că FCSB va primi apoi un răspuns oficial pentru cererea pe care a depus-o.

Răzvan Bichir susţine că investiţia în stadionul Steaua trebuie amortizată, dar, pe de altă parte, spune că va ţine cont şi de opinia suporterilor stelişti:

”A făcut cerere (n.r. Gigi Becali), într-adevăr. La nivelul clubului analizăm toate portiţele legale după care putem acţiona. După cum ştiţi, noi respectăm legea. Amortizarea cheltuielilor nu intră dacă joacă domnul Becali sau nu, sau altă entitate.

Aici nu e vorba despre un om, ci despre o investiţie publică pe care noi căutam să o amortizăm prin organizarea de spectacole sportive, cât şi culturale. Suporterii Stelei îşi doresc ce este mai bine pentru club. Noi avem o colaborare cu ei, suntem o familie. Orice hotărâre ţinem cont şi de părerea suporterilor.

Cel mai bine ca Steaua să poată promova, cel mai bine ca acel stadion să fie rentabil, cel mai bine ca Steaua să producă valori de care să ne bucurăm când se întorc de la Jocurile Olimpice. Eu aş fi pentru respectarea legii. Dacă legea îi dă voie, vom respecta legea.

Nu am găsit-o (n.r. legea), pentru că le analizăm pe toate. Până nu putem în balanţă, până nu vedem plusuri şi minusuri, nu putem ieşi cu o comunicare oficială. Azi nu putem promova, formăm un grup puternic, formăm o academie de copii şi juniori, care credem că va ajunge în primele 10”, a spus Răzvan Bichir.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare