Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | FCSB, încă o lovitură pe piaţa transferurilor după ce l-a luat pe Buş? Atacantul a negociat deja cu Gigi Becali

ALERTĂ | FCSB, încă o lovitură pe piaţa transferurilor după ce l-a luat pe Buş? Atacantul a negociat deja cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor la FCSB. După ce l-a luat pe Sergiu Buş (27 de ani), Becali îşi poate întâmplini o dorinţă mai veche şi să-l aducă pe Cristian Lopez (31 de ani), fostul golgheter al CFR-ului! Lopez tocmai s-a despărţit de Las Palmas, echipă la care a jucat în ultima jumătate de an.

Gigi Becali poate da lovitura şi să aducă un super atacant la FCSB! A negociat deja cu el

Cristian Lopez şi-a anunţat plecarea de la UD Las Palmas, clubul unde a jucat în ultima jumătate de an, iar acum îşi caută o nouă echipă. Fostul vârf al CFR-ului, care a câştigat o Cupă a României cu ardelenii, poate fi o soluţie pentru FCSB. Lopez a marcat multe goluri pe la toate echipele pe unde a fost, dar experienţa de la Las Palmas n-a fost una fructuoasă. Atacantul are în cont doar nouă meciuri la Las Palmas, în care n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol.

De la plecarea de la CFR, unde a marcat 18 goluri şi a dat patru assisturi în 51 de meciuri, Cristian Lopez a mai trecut pe la Lens, Angers şi Hatta Club. Cristian Lopez a câştigat Cupa României cu CFR Cluj, în 2016.

Negocieri între FCSB şi Cristian Lopez

În 2018, Gigi Becali şi FCSB au negociat cu Cristian Lopez, însă în cele din urmă atacantul spaniol crescut la Real Madrid nu a mai ajuns la echipa roş-albastră. De asemenea, Dinamo l-a dorit şi ea pe Lopez, dar s-a lovit de pretenţiile financiare considerate exagerate ale fotbalistului. Lopez a cerut 15.000 de euro salariu pentru a semna cu Dinamo. În cele din urmă, nici Becali nu l-a mai adus la FCSB, preferându-l pe Raul Rusescu la momentul respectiv.

  • 720.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Lopez în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat Lopez în România: Cupa României cu CFR Cluj, în 2016

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransfercristian lopez 

viewscnt
Articole similare