Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Fostul patron al Rapidului a fost reţinut de DIICOT într-un dosar de camătă şi şantaj

ALERTĂ | Fostul patron al Rapidului a fost reţinut de DIICOT într-un dosar de camătă şi şantaj

Diverse

Comentarii

Nicolae Cristescu, fost acţionar majoritar la Rapid, a fost reţinut de DIICOT într-o operaţiune de amploare, care vizează destructurarea unui grup infracţional organizat.

Nicolae Cristeascu, cel care a fost patron la Rapid înainte ca echipa să intre în faliment, în 2017, a fost ridicat în această dimineaţă de procurorii DIICOT.

Omul de afaceri a fost reţinut în urma unei operaţiuni de amploare a DIICOT care, împreună cu Serviciul de Grupări Infracţionale Violente, au făcut în această dimineaţă mai multe percheziţii domiciliare, în Bucureşti.

Nicolae Cristeascu, fostul patron al Rapidului, a fost reţinut de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au planificat pentru această dimineaţă ample percheziţii, într-un dosar de cămătă şi şantaj. Potrivit observatornews.ro, acţiunea face parte dintr-o operaţiune pentru destructurarea unui grupă infracţional organizat.

Printre cei reţinuţi de procurorii DIICOT este şi Nicolae Cristescu, cel care ar avea legături cu acest grup. Nicolae Cristescu a fost alături de Adrian Zamfir patron al Rapidului în perioada 2013-2017, înainte ca echipa din Giuleşti să intre în faliment.

Tot în cadrul acestei operaţiuni a fost reţinut şi Eugen Preda, lider al clanului Luptătorilor, grupare desprinsă din clanul Sportivilor.

Nicolae Cristescu a fost acţionar la Rapid şi la FC Naţional

Controversat om de afaceri, Nicolae Cristescu şi-a început afacerea ca patron de tarabe în pieţele din Bucureşti, dar şi de carmangerii. Ulterior, a investit şi în imobiliare şi s-a asociat cu mai multe personaje controversate din România.

Autointitulat rapidist convins, în 2013 a devenit acţionar majoritar al echipei din Giuleşti, după plecarea lui George Copos. El şi Adrian Zamfir au anunţat că vor salva clubul, dar, în 2017, Rapid a intrat în faliment.

N-a fost însă unica aventură în fotbal pe care a avut-o Nicolae Cristescu. În 2005-2006, omul de afaceri a fost acţionar şi la FC Naţional, echipă intrată, de asemenea, îîn faliment.

La finalul acelui sezon, Nicolae Cristescu a favorizat transferul lui Cristi Săpunaru de la FC Naţional la Rapid, conta sumei de 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: nicolae cristescu 

viewscnt
Articole similare